'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Громадські слухання ТОВ Житлобуд-1, користувач Helen  (Прочитано 23165 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Helen

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 249
    • Перегляд профілю

Шановні форумчани!
Враховуючи те, що моєму  «улюбленому»  Жеку ще вистачило нахабства під час кримінальної справи (проти нього)  проводити  гром/слухання (??!!) та збільшувати тариф !!! , то у мене виникають погані підозри щодо проведення аналогічних дій і в інших будинках (котрі  взагалі  не підозрюють про таку  ситуацію).

В зв’язку із чим, прошу Вас уважно подивитись на нижче викладений перелік будинків, які обслуговуються тим  же Ж.. (який «випадково» вдалось умикнути ).
Більшість  цих будинків розташовані далеко від мого (КИЇВ).
Але, можливо Ви або ваші знайомі ( друзі, тощо) мешкають саме в них – будь ласка, доведіть до них цю інформацію.
Записаний

Helen

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 249
    • Перегляд профілю

Сьогодні у моєму будинку  пройшли  «чудові»  г/слухання (за постановою N 869  з тарифом 3,28 м2).  Думаю, їх результати будуть дуже смішні.

Викладаю хід подій:

Оголошення з тупим тарифом Ж.. повісило у під’їздах за 7 днів до дати проведення г/с (під вечерю, у минулу п’ятницю).
Тому, тільки через пару днів, я та ще кілько моїх мешканців змогли подати «організатору» колективну заяву, в якої вимагали негайно прийняти рішення про відміну проведення цих г/слухань (зрозуміло, на підставі «виявлених» нами порушень) і повідомити про такі результати нашим мешканцям, шляхом розміщення об’яв у всіх під’їздах до 16.12.2011.
Але, до сьогоднішнього ранку (тобто, до дати проведення г/с) –  не було жодної об’яви і з боку посадовців стояла повна тиша (мабуть, ворожі рила ретельно готувались до бою).
Проте, такий варіант я теж передбачала, тому підготувала 2 пропозиції (з присущим мені гумором):
одну (для блізіру і різновиду) особисто від себе – де я пропоную мешканцям взагалі відмовиться від оголошеного кримінальною особою тарифу на «невстановлені та невідомі» послуги у будинку та зобов’язати організатора разом з балансоутримувачем ( !!) терміново визначити іншого законного  виконавця,
а другу  – від декількох наших мешканців будинку, з пропозицією поставити на г/с (для обговорення і голосування)  питання про погодження тарифу, який (на відміну від запропонованого), цілком відповідає фактично наданим  у будинку послугам, а саме: у загальному розмірі 0,39 грн./м2.
Ці пропозиції були подані нами за годину до початку г/с (щоб деякі ж..  не послаблялись).
І що ви думаєте, на г/с прибігли аж 3 жеківських представника і 4  з адміністрації (з нашого боку було лише 3 мешканця, включаючи мене).
Нажаль, один з нас вже встиг зареєструватись, тому ми одразу вирішили і послати на барикади його ОДНОГО, а самі умисно не пішли і залишились контролювати вхід (щоб наші запоздалі мешканці випадково не потрапили  на г/с і не дай Боже, прийняли  іншою кількістю невигідне рішення).
Отже, незважаючи на те, що нашого славного Бійця на г/с чуть не замордували ці нахабні посадовці, яким вже примарилось, що ось-ось, за рішенням ОДНОГО мешканця вони остаточно протягнуть свій «доведений до ручки» тариф  по будинку – але в момент оформлення цього рішення, на г/с не очікувано з’явилась я і  Бійцем «одностайно!!» було ухвалено приблизно наступне рішення:
-   не погодити запропонований Ж… тариф у розмірі 3,28 грн., на підставі…порушень… іншого ….(про нелегітимність та невідповідність проведення самих г/с навіть і зазначати не прийшлось),
-   прийняти пропозицію мешканців №…  і погодити тариф  …… у розмірі 0,39 грн./м2.
Одна із представниць організатора (яка в легкої єфорії від майже вже одержаної перемоги над  єдиним мешканцем), ще не встигла покинути приміщення г/с та почувши, що саме зазначається у рішенні – чуть не впала в кому. Потім почала виріщати, що особисто я  не була присутня на г/с і тому не маю права комусь щось надиктовувати але вже було запізно… РІШЕННЯ Єдиного представника від мешканців даного будинку було викладено і жирно підписано.!!!! Думаю, я не буду його оскаржувати  ;D
Тепер, з радістю очікуємо оприлюднення результатів цих г/слухань…  :P


Доречі, в ході цих г/с нашому Бійцю неодноразово наголошували, що Ж…  подає на нього та (вчергове) на мене  до суду за борги. Тому-то, я сиджу і думаю - мені вже починати хвилюватись і рвати волосся (на їх задах) з даного приводу або ні...??

P/s Оксані.
Я дуже давно взагалі нікого не спонсую і не займаюсь безпроцентним кредитуванням ..різного роду проходимців...
« Останнє редагування: 19 Грудня 2011, 20:56:14 від Тетяна Academia »
Записаний

Перо

  • Супермодератор
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 8691
    • Перегляд профілю

Сьогодні у моєму будинку  пройшли  «чудові»  г/слухання (за постановою N 869  з тарифом 3,28 м2).  Думаю, їх результати будуть дуже смішні.

Добре, що Ви небайдуже відноситеся до вказаних подій. Бо завтра тариф буде 3,28 долара США, а оскаржувати буде пізно.
Записаний

Тетяна Academia

  • Правонаступник
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 3178
  • City: Київ
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю

Олено, ну й жарти у Вас! Нащо так не берегти слуг народу?  ;D

Щодо протоколу гр. слухань. Не раджу розслаблятись. Як фальсифікуються документи, Вам відомо. Доцільно подати до РДА заяву з інформацією про подані на слуханнях документи та прийняте мешканцями рішення (сподіваюсь, Ваш боєць протокол слухань підписав, свої пропозиції в ньому зафіксував і зміг зняти копію).

Хоч всі ці громадські слухання - велика фікція.
Записаний

Тетяна Academia

  • Правонаступник
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 3178
  • City: Київ
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю

Обговорення громадських слухань буде перенесено у відповідний розділ.
Записаний

Helen

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 249
    • Перегляд профілю

Дякую за оцінку.
Можете переносити цю тему в іншу належну гілку, бо я не вмию  :-[ (правда, я не завжди пом,ятаю, де своє потім шукати).

Цитувати
Олено, ну й жарти у Вас! Нащо так не берегти слуг народу? 
Щодо протоколу гр. слухань. Не раджу розслаблятись. Як фальсифікуються документи, Вам відомо. Доцільно подати до РДА заяву з інформацією про подані на слуханнях документи та прийняте мешканцями рішення (сподіваюсь, Ваш боєць протокол слухань підписав, свої пропозиції в ньому зафіксував і зміг зняти копію).
Хоч всі ці громадські слухання - велика фікція.

Пані Тетяна, я  ж виховувалась  ще в тих … «пионеро-комсомольських» роках, коли був дуже актуальний партійний лозунг  «НИКТО не забыт – НИЧТО не забыто», пом,ятаєте ?   От я й досі його застосовую до «Ж»  і е же з ними...
Окрім того, я теж  непогано  вмію грати «в чужі шахи».
щодо г/слухань: 
я дійсно дуже добре знаю, що всі ці г/слухання – звичайна «профанація», яка розрахована посадовцями на звичайних «л..х.в» (по-нашому – простих, недосвідчених людей) але у боротьбі з ними я обрала єдиний прийнятний для мене шлях, за яким тарифи «підвисають» на роки... що мене цілком влаштовує.
От і на цей раз, я прикинула можливі варіанти (враховуючи майбутню фальсифікацію) та підготувала застережливі дії.
А, що ж накажете цим «бідолахам із Ж» робити, якщо вибір можливих махінацій постійно упереджується, наприклад:

1.   Якщо до проведення  г/слухань вимагати їх перенесення (відміни) на підставі виявлених порушень (хоч би «чому без капелюха»), то:   їх  або зовсім не проводять (і тарифи в чергове залишаються незмінними)  або у разі ігнорування наших вимог – вся відповідальність автоматично перекладається на самого організатора та виконавця  (одразу з’являються підстави для оскарження, а ці «любі друзі» водночас стають спільниками у порушенні закону і не зможуть потім друг на друга тикати пальцями).
2.   Якщо, всупереч 1 варіанту  г/слухання все таки проводять – то для того, щоб в чергове  визнати їх  не лігитимними та невідповідними, необхідно підконтрольне зробити неявку всіх мешканців або, в гіршому випадку - зламати їх процедуру проведення в ході самих слухань .
3.   Третій варіант мій улюблений: ПРИЙНЯТИ їх маразматичні правила і для досягнення власних цілей (по завіту Леніна)- особисто ОЧОЛИТИ (керувати)  всім «ІДІОТИЗМОМ» .
Думаю, Ви мене зрозуміли.

Нижче розміщаю їх оголошення. Подивиться, ну як могла утриматись і не скористуватися такою нагодою..вони самі собі понаставляли пастки..
Якщо б вони знали, який «новорічний подаруночок» я ще готую безпосередньо для організатора цих слухань … після подачи – оприлюдню для підняття настрою форумчан.
Записаний

Helen

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 249
    • Перегляд профілю

Я знову в ефірі.  Ось, нарешті, перша частина плану «барбаросу» втілена в життя.

Під самий Новий рік, ми швиденько оформили Рішення єдиного учасника г/слухань (з тарифом  0,39 коп.) та особисто подали його до КМДА (КМР) - для затвердження !!!! (рішення інших 10-15 мешканців будинку, що були відсутні на цих слуханнях - протягнули заявою).  Правда, ледь вдалось зареєструвати весь пакет документів, так як кожний посадовець у канцелярії, який читав зміст першої заяви – одразу відмовлявся її реєструвати (у ній викладались підстави, які пояснюють чому саме передача цих документів здійснюється  нами безпосередньої до кмр) …. Іншим особам (жеку та оболонськой РДА) ми подали лише копії цих документів, тобто – довели до їх відома і достатньо…. все рівно  вони нічого не вирішують.
Тепер вже настав час нам релаксувати…. і повільно очікувати їх реакції на наш подарунок.
Хоча особисто мені взагалі байдуже, яку саме відповідь нам нададуть, оскільки факт проведення «легітимних» г/слухань зафіксовано (і вони це не заперечують), рішення було ухвалено і зрозуміло, повинно виконуватись у визначений в ньому строк (тобто, з моменту реєстрації заяви, у мешканців є всі законні підстави оплачувати послуги за прийнятий тарифом).
А, якщо когось із хитрозроблених посадовців або «виконавців» це не влаштовує – нехай  ідуть  до суду або в інші, всім відомі  далекі місця …і там розповідають як таке трапилось….
Я думаю, що в подальшому, також буде дуже цікаво спостерігати  за тим, як жеківськи нахаби спромогнуться довести в суді будь-яку заборгованість за жкх (у цей період) за іншою ціною/тарифом..
Записаний

denis

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 38
  • City: Киев
    • Перегляд профілю
    • Email

Алена, могли бы вы выложить проекты документов которые вы подавали в ЖЕК и КГС? Заранее спасибо!
Записаний

Перо

  • Супермодератор
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 8691
    • Перегляд профілю

особисто подали його до КМДА (КМР) - для затвердження !!!!

Потрібно подавати як до КМР (як ОМС), так і до КМДА, яка видає себе за Виконавчий орган КМР. Тобто КМДА не має повноважень затверджувати тарифи. Після усунення від влади Черновецького до КМР особисто подати документи неможливо -тільки рекомендованими листами, бо у КМДА і КМР різні канцелярії.

P. S. Що чути про кримінальну справу проти ЖБ-1?
Записаний

Helen

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 249
    • Перегляд профілю

Цитувати
могли бы вы выложить проекты документов которые вы подавали в ЖЕК и КГС?
Обязательно выложу, но чуть позже (скан накрылся).

Цитувати
Потрібно подавати як до КМР (як ОМС), так і до КМДА, яка видає себе за Виконавчий орган КМР. Тобто КМДА не має повноважень затверджувати тарифи.
Я про это знала, но к сожалению, подавать документы  в КМДА поехал один наш жилец (которого и пинали там по разным канцеляриям), а я в это время по этому же поводу "гвалтувала" обол. рда, которая (как выяснилось) - не знает как принимаються документы по описи??!! Поэтому, в шапке заявления в КМДА я предусмотрительно указала обоих (КМДА и КМР), чтобы в последствии, эти "любі друзі" не смогли "съехать" в ненужном направлении (всё таки это происходило 30 декабря).
Кстати, в это же время, ещё один жилец подавал такие документы в жек, но последний отказался их принимать (регистрировать) - поэтому, пришлось их втюхать по почте (3 января их официально вручили). Всё таки ТУПОСТЬ - это порок, который иногда здорово выручает.

По поводу
Цитувати
кримінальну справу проти ЖБ-1
Официально - пока ПОЛНАЯ ТИШИНА от внутренних (в полном смысле этого слова) глубоких органов. Но, разумееться, я их НИКОГДА не оставлю в покое...Последнее уведомление от ГПУ было в середине декабря  с сообщением о направлении моей повторной жалобы в гор/прокуратуру и на этом.. всё.  Сейчас разберусь со своей касацией и наверное, буду выяснять отношения с прокуратурой исключительно в суде (не особо тороплюсь, т.к. есть некоторая задумка по этим двум моментам).
Ну, а результаты -покажет только время.
 
Записаний

Helen

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 249
    • Перегляд профілю

Вчора отримала чергову (але очікувану) «тупізну» від Оболонської РДА.
Про який «Лист членів ін/групи» йде мова - взагалі незрозуміло, адже їм було передано лише пакет копій ??? Проте, байдуже…
Слід окремо зауважити, що у моєї нещодавньої Вимозі особисто до цього Москалевського (в минулому – начальника Жека в Пущі-Водиці!?) було чітко зазначено:
«Додатково сповіщаю, що відповідно додатку-розрахунку до прийнятих рішень, мешканці будинку не відмовились від жодної необхідної для обслуговування будинку послуги, тому одержання будь-яких інших підтверджень від 100% споживачів будинку – зазначеним нижче мешканцям потреби немає….». Мабуть, у нього ну зовсім кріхітний мізок ....

Щодо прохання denis -  які саме заяви Вас цікавлять ?
Сама Заява про затвердження цін/тарифів? (тільки вона подавалась до КМДА (КМР), а іншим – просто пакет копій рішень).
Єдине, що було подано до Жеку разом з цим пакетом – це Вимога мешканців (які були вказані в рішенні)  про те, що вони забороняють з 01.01.2012 р.  виставляти їм квитанції КП ГІОЦ (в т.ч. передавати останньому власні дані,... інше) і офіційно повідомляють, що з вказаної дати будуть здійснювати оплату за послуги виключно по рахунках виконавця  за прийнятим на г/слуханнях тарифом (будь-які інші квитанції не будуть братись цими мешканцями до уваги та будуть вважатись - як ненадані/неотриманні).
Особисто я в цьому процесі не приймала участь, оскільки аналогічні вимоги мною заявлені ще рік-два назад (і подвійне нагадування особистих вимог законодавством не передбачено), а також, на сьогодні я не можу прийняти на себе зобов’язання сплачувати цій «конторі»  навіть 0,39 коп. (тільки за рішенням судів).  :P
Записаний

denis

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 38
  • City: Киев
    • Перегляд профілю
    • Email

Helen, меня интересуют:
- "а другу  – від декількох наших мешканців будинку, з пропозицією поставити на г/с (для обговорення і голосування)  питання про погодження тарифу, який (на відміну від запропонованого), цілком відповідає фактично наданим  у будинку послугам, а саме: у загальному розмірі 0,39 грн./м2."
- Копия решения (протокола).
- "Заява про затвердження цін/тарифів."

Спасибо.

P.S. Готовлюсь к бою, нас похоже это ждет вот вот ))
Записаний

Helen

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 249
    • Перегляд профілю

Деніс,  у мене під рукою зараз тільки чернетки цих заяв але вони не дуже різняться з поданими оригіналами, тому я вважаю, що  Ви зрозумієте  всі  наші дії -  можливо виберете щось для себе (отже, пробачте – але скидаю те, що є у комьютері , а «підчищені»  заяви зберігаються на окремих носіях): 
1.    «застерегливі»  кроки  (попередня заява до рда).
2.   Перша  пропозиція та розрахунок до неї.
3.    Рішення у протоколі  було викладено мешканцем дуже скорочено, тому до органів подавалось  таке Рішення-обгрунтування. "Заява про затвердження цін/тарифів." (все в одному документі).
  Протокол не надаю, оскільки його вели тільки організатор з виконавцем  і зрозуміло, що  він має повністю  невідповідну  форму (але на щастя - це не наше питання).
Записаний

denis

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 38
  • City: Киев
    • Перегляд профілю
    • Email

Спасибо! Очень полезные наработки.
Записаний

Helen

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 249
    • Перегляд профілю

Останнім часом, у мене складається враження, що люди Яструбинського із УЦП чомусь втратили почуття реальності (у найближчі виборчи часи) і навіть намагаються по-трохи хамить:
строки з останніх листів Управління цінової політики на мої конкретні вимоги щодо надання всіх документів, на підставі яких були розраховані тарифи у будинку в певний період (тобто - які подавалсь "виконавцем"):
 .....Пунктом 1 Закону визначено, що порядок формування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій визначає Кабінет Міністрів України.
Згідно зазначеної норми Закону, Кабінетом Міністрів України затверджено відповідні порядки формування тарифів на житлово-комунальні послуги.
За період з 12.07.2006 по сьогоднішній день діяли наступні постанови?? Кабінету Міністрів України, якими визначено механізм формування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій: від 12.07.2006 № 560, від 20.05.2009 № 529, від 01.06.2011 № 869.
Згідно з цими постановами, тарифи (нормативні витрати, пов'язані з утриманням будинків і споруд та прибудинкових територій) розраховуються окремо   за   кожним   будинком   залежно   від   запланованих   кількісних
показників, що фактично повинні надаватися для забезпечення належного санітарно-гігієнічного, протипожежного, технічного стану будинків і споруд та прибудинкових територій з урахуванням переліку послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій (18 послуг).
З огляду на вищевикладене, Київським Апеляційним Адміністративним Судом та Окружним Адміністративним Судом міста Києва прийняті рішення щодо відповідності розпоряджень виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) від 29.04.2009 № 518, від 31.08.2009 № 979 вимогам чинного законодавства.??!!!
2.   Щодо проведення громадських слухань повторно наголошуємо, по-
перше: Порядком формування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869 не передбачено !!!!  доведення
інформації про перелік послуг, їх вартість, структуру тарифу та зміну шляхом проведення громадських слухань; по-друге: Порядком проведення громадських слухань щодо тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій в м.Києві (надалі - Порядок), затвердженим
розпорядженням виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) від 29.03.2019 № 187, який розроблено на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2009 № 529 визначено процедуру підготовки та проведення громадських слухань, а також інші питання організації процедури проведення громадських слухань (дії виконавця послуг, власника приміщення, організатора слухань, споживачів тощо), про що Вам було роз'яснено в попередньому листі.
Відповідно до цього Порядку, виконавчі органи районних у м. Києві рад (районні у м. Києві державні адміністрації) є організаторами громадських слухань, які відповідають за дотримання порядку проведення цих слухань та оформлення і зберігання відповідних протоколів. Координацію проведення громадських слухань здійснює заступник голови Київської міської державної адміністрації згідно з розподілом обов'язків, а також Головне управління житлового господарства виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації). В зв'язку з викладеним, визначення легітимності проведених громадських слухань Управління цінової політики не здійснює.
3.   Для оцінки роз'яснень, викладених в листі Управління цінової політики від 19.01.2012 № 09050/4-317, Голові ініціативної групи будинку ЯХХХхху для початку необхідно хоча б ознайомитись із законодавчою базою щодо правових засад власників майна, відповідно до якої на загальних зборах об'єднання співвласників??!!!! багатоповерхових будинків встановлюються розміри платежів, зборів і внесків членів об'єднання.
4.   Жодним нормативним документом з питань ціноутворення у сфері житлово-комунальних послуг мешканці житлових будинкових не наділені повноваженнями щодо встановлення тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій.
На сьогодні питання ціноутворення у сфері житлово-комунальних послуг визначено Конституцією України, Господарським кодексом України, Законами України «Про ціни і ціноутворення», «Про природні монополії», «Про житлово-комунальні послуги», «Про теплопостачання», «Про електроенергетику», «Про питну воду та питне водопостачання», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про місцеві державні адміністрації» та іншими нормативно-правовими актами.
5.   Порядок проведення громадських слухань щодо тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій в м. Києві, який розроблений відповідно до Конституції України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про житлово-комунальні послуги» визначає процедуру підготовки та проведення громадських слухань, відповідно до якої організатор визначає час і місце проведення громадських слухань, коло запрошених осіб, основні питання для обговорення, готує інформаційні матеріали, необхідні для проведення громадських слухань тощо. Виконавці послуг та організатор несуть відповідальність за недотримання вимог цього Порядку відповідно до законодавства. Спірні питання щодо врахування виконавцем послуг та організатором законних громадських і приватних інтересів споживачів не відносяться до компетенції управління цінової політики, а оскаржуються і розглядаються у встановленому порядку.
6.   Організатором громадських слухань щодо доведення розрахунку тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій для будинку № 16-д по вул.Сталінграда була Оболонська районна в місті Києві державна адміністрація.
7.   Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2009 № 529 виконавець доводить розрахунок тарифів до відома власників квартир та інших споживачів послуг шляхом проведення громадських слухань.
За результатами громадських слухань перелік послуг за кожним будинком може бути зменшено виконавцем порівняно з типовим переліком за умови одержання у строк до 30 днів з дати проведення громадських слухань оформленого письмово в установленому законодавством порядку рішення власників квартир про забезпечення надання послуг, запропонований виконавцем перелік яких зменшено.
У разі коли перелік послуг зменшується, виконавець перераховує тарифи і подає новий розрахунок тарифів органові місцевого самоврядування.
Враховуючи викладене, вважаємо обвинувачення не коректними та безпідставними.
Щодо вимоги про затвердження тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій в розмірі 0,39 грн/м2 загальної площі квартир та 0,34 грн/м" загальної площі квартир першого поверху для будинку № 16 по вул.Героїв Сталінграду інформуємо про наступне:
Оскільки, виконавецем??? послуг з утримання даного будинку та прибудинкової території є ТОВ «Житлобуд-1»!!!, а не Голова ініціативної групи будинку Яххххх та секретар Яяяяяяяя, тарифи на зазначені послуги можуть бути встановлені лише ТОВ «Житлобуд-1».!!!
5299483 Савчснко

Також звертаємо Вашу увагу, що відповідно до чинних норм обслуговування будинків і споруд та прибудинкових територій та діючих тарифів на зазначені . послуги, за 0,34 - 0,39 грн/м2 можна лише обслуговувати внутрішньобудинкові інженерні системи або вивозити побутові відходи та обслуговувати системи диспетчеризації.!!!!!!            (авжеж можна!)
Записаний
 


Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email