'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: КП "ДОУНЕФ" - що це?  (Прочитано 3425 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Віктор

• Гість
КП "ДОУНЕФ" - що це?
« : 28 Січня 2012, 20:12:48 »

Доброго дня.

Прийшла ВИМОГА від відділа державної виконавчої служби Солом'янського районного управління юстиції у м.Києві про стягнення боргу на користь КП "ДУОНЕФ" в сумі три тисячі гривень за рішенням Солом'янського районного суду м.Києва.

Що таке КП "ДУОНЕФ", це перший лист й одразу вимогають!!!
Записаний

Віктор

• Гість
Re: КП "ДОУНЕФ" - що це?
« Reply #1 : 28 Січня 2012, 20:16:00 »

*** Помилка у темі, не ДоуНЕФ, а КП "ДУОНЕФ"
Записаний

genna1950

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #2 : 28 Січня 2012, 20:45:06 »

Я думаю, що це КОЛЕКТОРСЬКА КУНТОРА! Зі мною такі штучки були, зверніть увагу на форумі НОУ-ХАУ у Печерському районі!
Викладіть, будь-ласка, на ФОРУМІ ці ВИМОГИ і тоді все стане на свої місця. А так, бабця на двоє ГАДАЄ?!
Записаний

Георгий

• Активний Дописувач
  • City: Київ
  • Георгий
    • Перегляд профілю
    • Email
« Reply #3 : 28 Січня 2012, 23:36:37 »

Доброго дня.

Прийшла ВИМОГА від відділа державної виконавчої служби Солом'янського районного управління юстиції у м.Києві про стягнення боргу на користь КП "ДУОНЕФ" в сумі три тисячі гривень за рішенням Солом'янського районного суду м.Києва.

Доцільно викласти "ВИМОГУ" для ознайомлення та обговорення.
Записаний

stepan

• *
  • City: kiev
    • Перегляд профілю
    • Email
« Reply #4 : 29 Січня 2012, 01:23:45 »

Може це Дирекція з Управління та Обслуговування ... Фонду"
Мені державні виконавці теж писали "ДУОЖФ", а насправді це "Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду".
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю
« Reply #5 : 29 Січня 2012, 10:21:35 »

Доброго дня.

Вікторе, викладіть сканкопію цієї вимоги ( особисті дані можете з неї видалити).
Якщо це надійшло дійсно з ВДВС, а Ви раніш про позов та рішення суду не були повідомлені, то  вірогідно, що рішення було заочним. Потрібно звернутись до суду і отримати копію рішення та в строк до 10 днів подати заяву про перегляд заочного рішення.
Записаний

Віктор

• Гість
« Reply #6 : 29 Січня 2012, 17:12:06 »

Дякую за інформацію.

Ось лист:

Зараз я не в Києві, листа отримав мій родич на домашню адресу, який повідомив мене 28.01.2012.
В мене немає можливості прибути до Києва у найближчий час, як ви вважаєте, чи можливо вирішити це
питання з іншого міста України?

Можливо це:
Раніше були дзвінки та листи з погрозами з колекторської контори зі Львова, яка вимагала 2-4 тисячі грвивень (у різних листах у різний час) за борг 2008 року перед CDMA Ураїна (найсправжній борг був 500 грн). Навіть перед новим роком знижку робили у 1000 грн, тоді я гадав навіть заплатити, бо достали вже, однак в інтернеті знайшов інформацію що вони не мають права (згідно договору, немає право передавати до трєтіх особ без мого підпису).

Також була інша історія перед новим роком з воля-кабель, яка начислила борг біля 500 грн за аренду обладнання, яким я не користуюсь вже 4 роки та, як я гадав, вже давно викупив (бо аренди не було у рахунку після 2х років користуванням). Надіслали листа, вимагали негайно заплатити, бо 12.01.2012 вони передадуть до суду і буду платити 850 грн. У той час я перевірив мій баланс через інтернет, дійсно було ~-500 грн. Після нового року я мав зробити оплату, однак онлайн-перевірка балансу визначила +24грн на рахунку. З'ясувалось, воля-кабель зробила перерахунок і я нічого їм не винен, навіть sms прийшла "дякуємо за сплату боргу". Однак учора родич сказав "прийшов новий борговий лист воля-кабель з боргом -180 грн". Послугами воля-кабель не користуюсь з 2008 року.
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю
« Reply #7 : 29 Січня 2012, 17:46:50 »

Мова йдеться по КП ДУОЖФ -ось їх Статут:
http://gro-za.org/forum/index.php?topic=6472.0
Універсальні поради є у розділі Виконавче провадження:
http://gro-za.org/forum/index.php/board,51.0.html
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
  • City: Київ
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю
« Reply #8 : 31 Січня 2012, 19:37:46 »

Саме так. КП ДУОЖФ, наш "улюблений" балансоутримувач, КП Дирекція (директор Мартиняк, адреса: Соціалістична, 6).
Додатково: за непідтвердженими даними КП ДУОЖФ знаходиться на етапі чи то ліквідації, чи то перетворення.

Якщо не отримували копій судових рішень за позовом комунальників - ймовірно, заочне рішення (як сказав Юрій Васильович).
Доцільно відвідати ВДВС, ознайомитись з матеріалави виконавчого провадження, скопіювати їх.
З реквізитів виконавчого листа - дізнаєтесь реквізити судового рішення. ВІдвідати суд, отримати копію рішення. Оскаржити.

Контролюйте строки.
Записаний

+ Швидка відповідь

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email