'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: ОАС, № 2а-9685/11/2670 (невідповідність РКМДА № 478 від 15.04.97 р. Конституції)  (Прочитано 13967 раз)

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Наступне засідання по справі № 2а-9685/11/2670 призначено на 21 листопада 2011 р. об 11-00.

У справі повний хаос. Подав зауваження на журнали с/з в порядку ст. 43 КАС, а також заяву про розгляд справи без моєї участі.

Мене сьогодні не було, але у справу спробував вступити Захарченко (ник Захаркоберкут). Ось його повідомлення мені на мейл:

Цитувати
Засідання не відбулося, тому що секретар або її помічник повідомив, що суддя знаходиться на колегії і невідомо коли буде. Прийшов ГРАММУЛЬКА із КМДА,  була якась дамочка (худюща як скилет) на ім'я Оксана (можливо з КП ГІОЦ) - так звертався до неї адвокат з "НАРОДНОЇ ВАРТИ" Юрій Боровий, який її знає. У інша справа і він також налаштований проти КМДА.
Можливо ти знаєш його. Щодо мого залучення, то секретар чи помічник сказав, що можливо протокольно мене залучать та повідомлять про день та час судового засідання. В коридорі я йому повідомив, що був випадок, що я скаржився до голви окружного суду і після цього мене вона долучила.на неї в зв'язку з не долученням мене 3-ю особою
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Наступне засідання по справі № 2а-9685/11/2670 призначено на 21 листопада 2011 р. об 11-00.

У справі повний хаос. Подав зауваження на журнали с/з в порядку ст. 43 КАС, а також заяву про розгляд справи без моєї участі.

Нарешті Пісоцька відмучилася з цією справою. Ще у п'ятницю я питав у неї про стан розгляду справи, на що вона запропонувала в понеділок про це дізнатися, бо у неї "в провадженні 99 справ". Але сьогодні зателефонував її секретар та повідомив, що рішення мені вже відправлено і я можу його оскаржити після отримання на початку січня 2012 р. (?) На питання про результат (який я можу оскаржити) і дату винесення рішення нічого не повідомив, оскільки нібито не знає.  ;) 
Що ж. Продовжуватиму довбати стіну, поки там дірка не з'явиться.
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Нарешті Пісоцька відмучилася з цією справою.

У п'ятницю телефонували з ОАС: у позові відмовлено в повному обсязі. Постанова датована ще 23.12.2011 р.: цікаво, чому для відмови Пісоцька тягнула 2 місяці після того як у жовтні вирішила піти у "письмове провадження"? Подивимось у понеділок, коли отримаю текст.
« Останнє редагування: 21 Січня 2012, 20:34:11 від Перо »
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Отже, Пісоцька вже майже вирішила, що РКМДА № 478 від 15.04.1997 р. є актом індивідуальної дії. :o 

Прогнози збулися -сьогодні нарешті отримав постанову суду від 23.12.2011 р.:

Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Суддя Пісоцька старанно оминає питання -а хто ж саме сплачує (чи має сплачувати) за ЖКП у визначеному КМДА порядку і про які саме бази квартиронаймачів йдеться в оскаржуваному НПА. Нібито цього в тексті РКМДА № 478 від 15.04.1997 р. і немає.
« Останнє редагування: 10 Лютого 2012, 19:34:44 від Перо »
Записаний

genna1950

• *
    • Перегляд профілю

Такими "ПЯСОЦЬКИМИ" сьогодні можна "греблю" гатити! Вони просто зневажають закони та діють безкарно!
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Сьогодні оскаржив постанову від 23.12.2011 р. Назабаром розділю цю тему на 3, бо з однієї справи з'явилося три. ::)
Записаний

genna1950

• *
    • Перегляд профілю

ПЕРО, я буду тебе також підтримувати, тож повідомляв щодо подальшого руху цієї справи
Записаний

Теремки

• *
    • Перегляд профілю

Шановний ПЕРО Ви теж мали справу с судею Пісоцькою Ольгою Володимирівною. В мене вже немає слів ,чекаю два місяця винесення постанови, після того як вона 16 грудня перенесла справу у письмове провадження. А скільки Ви чекали.
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

А скільки Ви чекали.

У цій гілці все написано. 20.10.2011 р. суддя перейшла в письмове провадження до 25.10.2011 р., а цього дня повідомила про "звичайне провадження". Потім 23.11.2011 р. знову письмове провадження, 23.12.2011 р. відмовна постанова, яку я отримав 10.02.2012 р. (КМДА на 3 тижні раніше). Пісоцька скаржилася, що у неї дуже багато справ (близько 100).
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Справу було зареєстровано в КААС 07.03.2012 р. Суддя Міщук М. С.
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Рішення апеляції по цій справі буде можливо вже у травні ц. р. Бажано, щоб особи, які подавали заяви про вступ в цю справу третіми особами подали заяви про приєднання до апеляційної скарги. Судовий збір 16,10 грн.
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Апеляційний розгляд справи призначено на 16 травня 2012 р. о 14-50.

Записаний

genna1950

• *
    • Перегляд профілю

Апеляційний розгляд справи призначено на 16 травня 2012 р. о 14-50.

Я хочу вступити 3-ю особою без саморстійних вимог у цю ПОЦОВСЬКУ справу. Чи дотстаньо написати та додати в КААС до Заяви про вступ копію Рахунку КП ПОЦ та КП УЖГ "Печерськжитло" до цієї Заяви (Клопотання) чи іще потрібно додати копію паспорта (для переконливості "НАУМ'ЯНКУСЬ" з того ж таки ПОЦУ та Грімкуся з КМДА?)
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

У справу вступають, коли вона розглядається по 1-ій інстанції.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email