'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шановний Вікторе Івановичу!  (Прочитано 2620 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Doc.

• Гість
Шановний Вікторе Івановичу!
« : 16 Січня 2008, 11:19:07 »

Шановний Вікторе Івановичу!
Якщо моє питання не буде для Вас зайвим клопотом, буду вельми вдячним за відповідь!
Питання таке: я проживаю у приватизованій квартирі, де є певна моя частка, згідно приватизаційного документу, але на мене не відкрито окремого \\"Особового рахунку\\", чи обов\\\\\'язково мені оформлювати довіреність на ведення справ в суді чи інших інстанціях від імені власника квартири з відкритим \\"О/р\\", чи я можу діяти тільки на підставі приватизаційного документу і письмової згоди інших співвласників цього помешкання?
P.S. Взагалі то дійсний власник ще не встановлений, бо попереднім власником з \\"О/р\\" була моя бабуся, яка півроку тому залишила цей Світ ..., а моя мати, наразі, оформлює на себе заповіт і до цього моменту ще не вступила в права власника.
Будь Ваша ласка відповісти як в такій ситуації мені поводитись?
Дуже дякую!
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Дивлячись, які справи будуть вирішуватися у суді. Якщо йдеться про суперечки з житлово-експлуатаційною організацією, то Ви можете діяти від себе особисто, як один з співласників. Якщо йдеться про вирішення питань, що потребують згоди усіх співвласників, тоді потрібна довіреність від кожного, або участь у справі кожного з них.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email