'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Киевлянин Владимир Блащук на ТBi  (Прочитано 3767 раз)

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Георгий

• Активний Дописувач
  • City: Київ
  • Георгий
    • Перегляд профілю
    • Email
Записаний

genna1950

• *
    • Перегляд профілю
Re: Киевлянин Владимир Блащук на ТBi
« Reply #1 : 04 Березня 2012, 17:25:49 »

Потрібно гуртуватися та виступати ЄДИНОЮ КОМАНДОЮ! Разом подавати позови, разом ходити в с/з, нарешті підтримувати один одного, а не бути осторонь (як то - моя хата з краю), так як це було у Кулі!!! Блащук захистив себе, бо обізнаний на юридичних тонкощах закононодавства та має юридичну освіту. А простим пересічним мешканцям юристи - не по-кармуну! Я борюся в судах з 2004 року (не маючи юридичної освіти), але життя потрібно покласти на те, щоб доказати СВОЄ ПРАВО, а ці КП УЖГ мають тільки ОБОВ'ЯЗОК перед мешканцями.

Куля В.І. боровся з КП більш як 12 років та втратив здоров'я... Він з 2007р. представляв мої інтереси в Пещерному суді. З ним я виграв декілька справ. Зараз роблю це сам, тому що здоров'я Віктора Івіановича не дозволяє цього робити!
Записаний

Олександр

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #2 : 04 Березня 2012, 17:54:15 »

http://tvi.ua/ua/watch/author/?prog=44&video=4984    ;D
Все переплутали. Показують платіжку з площею 59,80грн., коментуючи слова Блащука про те, що суд присудив платити 60грн. на місяць. :)
Кажуть, що з 2003 року всі підвищення на ЖКП відбувалися незаконно, насправді - з грудня 2006 року.  :)
В кінці кажуть що навіть якщо пройти й європейський суд, то не факт, що зроблять перерахунок. А до чого тут перерахунок;D
Буцімто бачте - чорнобильцям суд присудив, а їм все одно не платять. Так по-перше, кишеньковий КС сказав, що можна не платити!  >:( А по-друге, чорнобильці що - пройшли европейський суд?  ??? Та й Блащук не за перерахунок судився, а  навпаки - за те, щоб кияни не платили з літа 2011 року більше, ніж по закону (по останнім зареєстрованим у Мінюсті тарифам мера Омельченка). І це ще тільки перша інстанція...
Записаний

Олександр

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #3 : 04 Березня 2012, 18:02:44 »

Потрібно гуртуватися та виступати ЄДИНОЮ КОМАНДОЮ! Разом подавати позови, разом ходити в с/з, нарешті підтримувати один одного, а не бути осторонь (як то - моя хата з краю), так як це було у Кулі!!!
До Кулі ходили, щоб повчитися, а толку, якщо в суд прийде 5-10 "напівсліпих кошенят"?  ???

Блащук захистив себе
Ще нічого невідомо.  :-\

КП УЖГ мають тільки ОБОВ'ЯЗОК перед мешканцями.
Це було б добре, але вони не тільки мають права, а й "владних заступників".  >:(
Записаний

Пересічний

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #4 : 06 Березня 2012, 21:51:48 »

500грн --» 60грн.
Чудово! Справа отримала розголос. За нею будуть стежити. Чи варто сумніватися, що апеляція отримає ухвалу? Такі прецеденти владі не потрібно.
Що ж тоді залишитьтся від держави, якщо всі мешканці вимагатимуть викреслити нуль в платіжці?
Інше питання: навіщо взагалі така держава?
Записаний

Nimfa

• *
  • City: Kyiv
    • Перегляд профілю
« Reply #5 : 06 Березня 2012, 22:28:59 »

Що ж тоді залишитьтся від держави, якщо всі мешканці вимагатимуть викреслити нуль в платіжці?
Те саме і залишиться (вірніше, як нічого не було, так і не буде). Чи може ви думаєте, що кошти, що сплачуються за платіжками ЖЕКів, йдуть державі?
Батьків не вибирають  ;D
Записаний

Олександр

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #6 : 06 Березня 2012, 23:47:59 »

Те саме і залишиться (вірніше, як нічого не було, так і не буде). Чи може ви думаєте, що кошти, що сплачуються за платіжками ЖЕКів, йдуть державі?
Батьків не вибирають  ;D
Хресних?  :o  :(
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email