'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Доброго дня усім!  (Прочитано 2610 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Doc.

• Гість
Доброго дня усім!
« : 18 Січня 2008, 11:24:57 »

800 x 600, 119 кБ
Доброго дня усім!
Шановний Вікторе Івановичу буду вдячний за відповідь!
Питання таке.
Я на прикінці минулого року займався справою по заміні поштових скриньок (може і не так наполегливо, але всеж таки займався). Написав таку заяву(перша стор.) і скріпив26-ма підписами мешканців під\\\\\'їзду, але відповіді досі не отримав(надсилав рекомендованою поштою, і лист отримали).
Напевно мені тепер потрібно власноручно скласти Акт обстеження і направити не до ЖЕО, а до балансоутримувача?
Як визначити балансоутримувача?

Дякую за відповідь!
Записаний

Doc.

• Гість
Збыльшене трошки.
« Reply #1 : 18 Січня 2008, 11:31:11 »

800 x 646, 99 кБ
Збыльшене трошки.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

З огляду на очікувану реорганізацію житлово-експлуатаційних організацій у всіх районах м. Києва, слід поспішати. Цю заяву необхідно було подати Комунальному підприємству по утриманню житлового господарства Святошинського району м. Києва. Може, ще не пізно. Бо в лютому скоріш за все почнуть діяти нові структури, а саме, Дирекція єдиного замовника та окремі комунальні підприємства замість дільниць КП УЖГ, причому їх кількість буде меншою. Саме ці новостворені комунальні підприємств мають обслуговувати житловий фонд. Таким було розпорядження мера Черновецького Л.М., яке на даний час є предметом мого адмінпозову до Черновецького Л.М.:
http://io.com.ua/s22752  
Однак, поки суд не поспішає, а розпорядження вже виконується.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email