Переглянувши Вашу героїчну діяльність, у відстоюванні законних прав на достатній рівень якості надаваних послуг від ком. підприємств, вирішив жорстко взятися за цю справу, і спробувати відстоювати свої (для початку) права.
Вельми сподіваюся на Вашу допомогу.
Питання тепер таке: якщо вже не існує КП УЖГ, то хто з явився замість них, як ці організації іменуються, де їх знайти (їх адреси і інші реквізити), і взагалі то до кого мені написати таку заяву?:
(ЖЕО№ , підкажіть кого???) прошу провести перерахунки з детальною прозорою розшифровкою фактично наданих послуг мені, (ПІпБ), як власнику картири за адресою (***) у періоди 2004-2005 р.р., 2005-2006 р.р., 2006-2007 р.р. та у поточному 2008 році за послуги з утримання будинків та прибудинкових територій, послуги з центрального опалення з урахуванням відхилення реальних температур теплоносія від прийнятих при розрахунках нормативів, гарячого водопостачання, водовідведення гарячої води, холодне водопостачання та його відведення у відповідності до законно діючих нормативних Актів, а саме:(підкажіть які саме навести розпорядження і постанови), кошти за які були сплачені протягом зазначених періодів на рахунок КП ГІОЦ р/рахунок 2603000018106 в ВАТ КБ \\"Хрещатик\\" МФО 300670 код ЄДРПОУ 04013755 по особовому рахунку (******). За результатми перерахунків прошу повернути мені зайвосплачені кошти у вище зазначені періоди.
КП ГІОЦ прошу не втручатися в роботу (ЖЕО, чи

) і справи, щодо розрахунків, та перерахунків оплати послуг по моїй квартирі за адресою (***), бо діяльність КП ГІОЦ є незаконною, відповідно до (?Розпорядження КМДА №???), яке не зареєстроване в Міністерстві юстиції, а отже не може вважатися чинним на весь зазначений період та на сьогоднішній день.
(ЖЕО№**, чи

) повідомляю, що мною (ПІБ), чи іншими власниками квартири за адресою: (***) кошти по рахунку на сплату житлово-комунальних послуг за грудень 2007 року, надісланий мені КП ГІОЦ КМДА сплачені не будуть, доки не буде проведений перерахунок проплати по зазначенії квартирі. А наведені відомості на зворотній стороні зазначеного рахунка не відповідають дійсності, асаме: посилання на Розпорядження КМДА №641 від 30.05.2007 не законне, бо це розпорядження втратило чинність за рішенням суду, а інші наведені розпорядження КМДА №978 від 30.07.2007 та №1127 від 28.08.2007 знаходяться в стані судового слухання станом на 18.01.2008р.
(ЖЕО№**, чи

) прошу укласти зі мною: типовий договір про надання послуг з утримання будинку та прибудинкової території, типовий договір про надання послуг з центрального опалення, гарячого та холодного водопостачання та водовідведення у встановленому порядку та з текстами у відповідності до постанов КМУ №560 від 12.07.2005, №630 від 21.11.2005, №959 від 12.07.2006, №955 від 10.07.2006 та затверджених додатків до них, а також у відповідності до Закону України \\"Про житлово-комунальні послуги та інших чинніх нормативно-правових Актів.
(ЖЕО, чи

) прошу надати мені повний розрахунок тарифу на утримання будинку (будинку № ** по вул. ****) згідно з Порядком формування тарифу, затвердженим постановою КМУ від 12.07.2005 р. № 560, з забезпеченням прозорості усіх 26 можливих складових витрат, а також з затвердженим органом місцевого самоврядування переліком послуг, які фактично надаються мешканцям, у тому числі мені, з підтвердженням документами оперативного та бухгалтерського обліку у відповідності до ЗУ \\"Про бухгалтерський облік\\" та до П(С)БО, затверджених Мінфіном України.
З повагою мешканець кв.№ *** (і т ін)
Дуже дякую наперед!