Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.
Може знайдете відповідь тут: http://gro-za.org/forum/index.php?topic=7536.0.htmlІ ще з практики: Якщо не "Виходити" в Оpera, чи в Mozilla, то потім і "Увійти" не потрібно.
Я тоже не могла вчера и сегодня зайти на сайт. Но поменяла пароль - тогда сработало. Почему - не знаю
У мене "опера" і жодних проблем не було за 2 роки.Система windows xp 3.
Цитата: Георгий від 11 Квітня 2012, 18:25:43У мене "опера" і жодних проблем не було за 2 роки.Система windows xp 3. Я теж радів колись браузері Опера, поки він не почав гальмувати. Проблем ніяких з браузера немає. Проблема з сайтом і це визнав сисадмін.
Так адмін означив проблему і працює над її вирішенням.Про те є теж цікавим:Чому проблема з сайтом не стосується користувачів з OPERA?
Цитата: Юрій Васильович від 11 Квітня 2012, 19:06:37Так адмін означив проблему і працює над її вирішенням.Про те є теж цікавим:Чому проблема з сайтом не стосується користувачів з OPERA?Не бачу такої статистики і ще невідомо, які причини. Але Опера вже не та, що була колись - зараз Google Chrome - надшвидкий і найпростіший браузер. Блискавична швидкість - всім рекомендую!
Зараз перевіряв наявність проблеми повійного логування у встановлених в мене браузерах. На моїх браузерах проблема спостеріґається тільки для Safari 5.1.5Якщо хтось стикається з проблемою, прохання повідомити назву та версію браузера, на якій вона спостеріґається. Бажано, також дату і час спроби логування.
Георгій не перший, хто заявляе про відсутність проблем. Я теж підтверджую...
Цитата: Юрій Васильович від 11 Квітня 2012, 20:38:38Георгій не перший, хто заявляе про відсутність проблем. Я теж підтверджую... Так і у мене немає з браузером ніяких проблем. Самий кращий браузер, краще навіть самої Опери (яка була краще всіх до нього)!
Цитата: mirrorer від 11 Квітня 2012, 22:38:48Зараз перевіряв наявність проблеми повійного логування у встановлених в мене браузерах. На моїх браузерах проблема спостеріґається тільки для Safari 5.1.5Якщо хтось стикається з проблемою, прохання повідомити назву та версію браузера, на якій вона спостеріґається. Бажано, також дату і час спроби логування.Я тепер завжди залогинений на сайті .Думаю що тепер проблем не буде.