'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Истекающий кровью мальчик 13 раз безнадежно вызывал "скорую"  (Прочитано 12343 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Олександр

• *
    • Перегляд профілю

Погоджуюсь, що бездушність лікарів, але й мама винувата.
1. Шкільний дневний табір коштує ~100 грн./місяць. Дитина і нагодована і доглянута. Але "людський фактор є усюди", тут я погоджуюсь.
2. У шкільних туалетах немає табуреток.
3. Мажори на джипах тут не до чого. Є фактори ризику і їх треба зменшувати.
А то так можна договоритися про "волю провидіння". Тоді можна сміливо перебігати перед машинами, бо "якщо судилося, то й у ложці води втопишся". Така "хвілософія" мені добра відома.  :o :-\
« Останнє редагування: 13 Травня 2012, 21:10:26 від Олександр »
Записаний

Георгий

• Активний Дописувач
  • City: Київ
  • Георгий
    • Перегляд профілю
    • Email

Пропоную цю тему видалити!
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю

Цитувати
Шкільний дневний табір коштує ~100 грн./місяць.
По-перше вони є не всюди.
По-друге а як бути вночі? Не всі працюють з 8 до 17.
По-третє присутність батьків вдома ще не гарантія безпеки. Маємо випадки падіння дітей взагалі з вікон та балконів ( навіть дошкільного віку разом з москітною сіткою ) і в той час як батьки вдома. Але в інших містах ніхто й не думав штрафувати батьків.
Записаний

Олександр

• *
    • Перегляд профілю

Цитувати
Шкільний дневний табір коштує ~100 грн./місяць.
По-перше вони є не всюди.
По-друге а як бути вночі? Не всі працюють з 8 до 17.
По-третє присутність батьків вдома ще не гарантія безпеки. Маємо випадки падіння дітей взагалі з вікон та балконів ( навіть дошкільного віку разом з москітною сіткою ) і в той час як батьки вдома. Але в інших містах ніхто й не думав штрафувати батьків.
Якщо є маленька дитина, роботу треба шукати таку, щоб вночі бути вдома...
Я особисто був знайомий з мамою (живе неподалік), у якої дворічна дочка позаторік випала з москітною сіткою і розбилась :'( . Я знав цю дівчинку, вона була дуже непосидюча і мама її весь час у всьому потурала. У той злощасний день в їх квартирі робився ремонт, тато був зайнятий з сантехніками (ставили батареї), а мама - прала. Стіл перенесли в іншу кімнату до вікна з новою москітною сіткою (був початок літа). І от дівчинка, скориставшись нагодою, залізла на стіл і потім - хутченько до сітки...  :o  :-[  :-\
То хто тут винуватий? Може тут нещасний випадок? Та ні! Це тупоголовість батьків і їх за це треба судити!!!  >:(
П.С. А ці "москітні сітки", була б моя воля, я б взагалі заборонив, як "особливо небезпечні пристрої", бо таких випадків вже було багато.
« Останнє редагування: 14 Травня 2012, 01:52:38 від Олександр »
Записаний

Nimfa

• *
  • City: Kyiv
    • Перегляд профілю

2. У шкільних туалетах немає табуреток.
Якщо добре погуглите, то знайдете інфу про те, як 9-річна дитина просто випала з відкритого вікна шкільного туалету (випадок стався в київській школі). У деяких школах вікна розташовано так, що і табуретки не потрібні.
Вина матері - це маячня. Невже з усіма нами завжди поряд були батьки, чи ми всі канікули проводили в таборах?
До речі, сучасні дитячі табори можуть обернутися дитині такою моральною травмою, що невідомо, чи це краще за фізичну.
Це все намагання виправдати лікарів "швидкої". А вони просто мали у випадку недовіри до дитини вже після другого дзвінка запропонувати хлопчику зателефонувати батькам, але ж цього не зробили, навіть після 13-ти дзвінків.
Оскільки історія набула розголосу, треба знайти "стрілочника". Знайшли: мати хлопчика.  >:(
Записаний

Nimfa

• *
    • Перегляд профілю

Я знав цю дівчинку, вона була дуже непосидюча і мама її весь час у всьому потурала.
... Це тупоголовість батьків і їх за це треба судити!!!  >:(
Ось такі діти знайдуть біду на свою голову навіть, якщо мати їх буде тримати за руку.
П.С. А ці "москітні сітки", була б моя воля, я б взагалі заборонив, як "особливо небезпечні пристрої", бо таких випадків вже було багато.
От вона відповідь. І батьки тут ні до чого. Бо виходить, що діти мають бути прив'язані (у прямомому смислі слова) до батьків.
Цікаво, що з них після цього виросте?  :o
Записаний

Олександр

• *
    • Перегляд профілю

Сучасне життя - взагалі суцільна травма, у колбі не сховаєшся.
Часто буває, що найбільші вороги дитини - самі батьки, бо намагаються оберегти своє чадо від небезпек і все роблять і вирішують за нього, роблячи його залежним і не здатним до прийняття самостійних рішень у сучасному соціумі.
Я не виправдовую лікарів швидкої, вони винуваті беззаперечно.
Але ж простіше і розумніше все зробити, щоб біда не сталася, ніж потім з нею боротися...  :-\
Записаний

Олександр

• *
    • Перегляд профілю

Ось такі діти знайдуть біду на свою голову навіть, якщо мати їх буде тримати за руку.

...батьки тут ні до чого. Бо виходить, що діти мають бути прив'язані (у прямомому смислі слова) до батьків.
Цікаво, що з них після цього виросте?   :o
Категорично не погоджуюсь. Тим більше, якщо дитина така непосидюча (це м'яко кажучи), треба було за нею дивитись!!! А їй просто створили, як навмисно  >:( , умови для того, щоб вона випала з вікна! Такі випадки навіть треба розслідувати - чи не був це кримінал?  ???
А вирости з цієї дівчинки могла й видатна особистість - вчена, наприклад, або детектив, та будь-хто!...
П.С. Я знав її маму і знаю, що кажу. Я вважаю, що цей випадок - закономірний фінал її відношення до своєї дочки!
Записаний

Дятел

• *
  • Вода камень точит, а дятел - долбит!
    • Перегляд профілю

...
Вы не с телека? Не Ваш ли сюжет? http://tsn.ua/video/video-novini/nebezpechne-vilne-padinnya.html?page=6&items=49615&type=0 (в эфир вышел меньше чем через 20 часов после вашего сообщения!)
Записаний

Nimfa

• *
    • Перегляд профілю

Тим більше, якщо дитина така непосидюча (це м'яко кажучи), треба було за нею дивитись!!!
А якщо мати в туалет відлучиться, то дитину туди із собою брати? Чи сусідку покликати, щоб за дитиною у цей час подивилася? А як в дитсадочку з такими дітками? Вихователька має тільки за нею дивитися? А якщо таких дітей у групі декілька, то і виховательок стільки ж на групу ставити?
Все має бути у межах здорового глузду, і опіка батьків, і, найголовніше, виконання посадовими особами своїх прямих обов'язків (маю на увазі "швидку").
Записаний

Олександр

• *
    • Перегляд профілю

1) Я "не с телека". Сюжет говорит о том, что уже кажется 3 десятка детей выпало из окон из-за москитных сеток. Так сколько нужно, чтобы выпало детей, чтобы их запретили? 300? 3000?  :o У меня нет цензурных слов  - родители просто дебилы, которые их покупают при наличии маленького ребенка дома. А те, кто делает и продает - моральные уроды.  >:(

2) Да, да, да! - Если идете в туалет, извините, покакать, то и ребенка нужно брать с собой!!! Моя жена именно так и делала все время. (Если конечно Вам Ваш ребенок дорог.)

3) "Межа здорового глузду" должна проходить там, где заканчивается логика, опыт и знания, но никак не "общепринятые моральные нормы" ("що скажуть люди").

4) Как только у меня в квартире появился маленький ребенок, я сразу же поменял все ручки на пластиковых окнах на ручки с кнопками. Тем самым свел риск к минимуму. И так нужно поступать во всем - минимизировать риски и взвешивать их. А если голова пустая, нечего заводить детей.
« Останнє редагування: 16 Травня 2012, 21:36:22 від Олександр »
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Тему закрито.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email