'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Раніше я повідомляв про наступне:  (Прочитано 3158 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
Раніше я повідомляв про наступне:
« : 03 Лютого 2008, 13:49:59 »

Раніше я повідомляв про наступне:
=============================
(Цитата)
viki - Київ - Україна (ответ GRO-ZA) 2007-12-22 22:10:35 UA
Тим часом вдалося знайти особу, яка встановлювала домофон та бракований електромагнітний замок на вході в будинок № 5/1 по вул. Смоленській. Це СПД ФО Михайло Клюшніков, тел. 044-592-83-61.
Вдалося примусити його замінити бракований замок, з сьогоднішнього дня двері відкриваються нормально. Але питання залишається. А якщо історія повториться? До речі СПД ФО відмовився назвати свої реквізити - ідентифікаційний код, юридичну адресу. Натоміст дуже наполягав, щоб я повідомив свою адресу, хоч суперечка виникла у зв\\\'язку з порушенням прав не моїх, а матері та дочки.
Почекаємо, що буде далі.
==========================
(Кінець цитати)

Далі була така історія.
Моя дочка поверталася до своє домівки і побачила у під\\\'їзді підозрілу особу старшого віку, яка когось чи щось розшукувала. Дочка спитала у того діда, що він тут робить і як він проник у під\\\'їзд при наявності домофону та електронної системи доступу з ключами-таблетками типу iButton фірми Dallas. На що отримав відповідь, що таблетка не потрібна, він набрав на клавіатурі домофону номер 74 (неіснуючої квартири, бо в під\\\'їзді всього 27 квартир на 9 поверхах), після чого натиснув кнопку "Виклик", і двері відкрилися.
Дочка не повірила, але промовчала. Пішла собі на 8-й поверх пішки, бо ліфт поламаний. Але ввечері, після вигулу собаки, вирішила перевірити, чи спрацьовує код "74". Виявилося, як кажуть в Одесі, "таки-да" спрацьовує.
Однак, сьогодні вранці вона ще раз перевірила, і виявилося, що спрацьовує що завгодно.
Отже, якщо раніше двері не можна було відкрити по причині несправності контроллера, який потім СПД Михайло Клюшников з неохотою замінив, то тепер несправність нового контроллера проявляється у протилежному сенсі. А як відреагує СПД, а також ті мешканці, які з піною в роті доводили необхідність встановлення домофону, поки-що невідомо.
Висновок - домофон є, можна по ньому порозмовляти при бажанні, а щодо системи доступу, то її по суті вже немає. Поки дійде до Клюшникова, вкрадуть і контроллер, і доводчик дверей, а можливо й самі двері.
Цікаво зазначити, що тиждень тому назад зловмисники виламали механічний кодовий замок на вхідних дверях до цього під\\\'їзду, які прикривали другі двері з електронним замком. Майстер ДЕЖ-911 заявив, що механічний замок замінити нічим, та й не потрібно, оскільки є електронний.
Мабуть, він передбачав, до чого йдеться.
ХАЙ БУДЕ ЦЕ НАУКОЮ УСІМ БОРЦЯМ ЗА ДОМОФОННІ СИСТЕМИ !
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Однак, спрацювало. Михайло Клюшников черговий раз замінив контроллер доступу. А ліфт відремонтува Отіс. Поки-що все функціонує нормально.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email