Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.
Стаття 382. Квартира як об'єкт права власності 1. Квартирою є ізольоване помешкання в житловому будинку, призначене та придатне для постійного у ньому проживання. 2. Власникам квартири у дво- або багатоквартирному житловому будинку належать на праві спільної сумісної власності приміщення загального користування, опорні конструкції будинку, механічне, електричне, сантехнічне та інше обладнання за межами або всередині квартири, яке обслуговує більше однієї квартири, а також споруди, будівлі, які призначені для забезпечення потреб усіх власників квартир, а також власників нежитлових приміщень, які розташовані у житловому будинку.
Стаття 382. Квартира як об'єкт права власності
Как быть с чего начать? Поставить в известность жэк ? Или дождаться когда застеклят крыльцо и после этого начинать писать письма? А куда писать?ЦитуватиСтаття 382. Квартира як об'єкт права власності плохо что не указанно куда обращаться, если статью нарушили.http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/435-15/page7?text=%D1%F2%E0%F2%F2%FF+382подскажите пожалуйста!
"...И дворники с бляхами ухватят меня за ноги и выкинут на телегу...Дворники из всех пролетариев самая гнусная мразь. Человечьи очистки, низшая категория".http://ilibrary.ru/text/10/p.1/index.html
Помогите, новый дом, обслуживает жек житлосервис. Консьержки на содержании жильцов, которые уже не знают как дальше вымогать деньги. Придумали застеклить крыльцо, естественно 90% жителей поддержали инициативу, платить не буду, т.к. проектом не предусмотрено и не удобно это. А потом в планах установить электронный замок и каждый месяц ещё за него деньги трясти. Помогите пожалуйста, что делать и как быть? Если в один прекрасный день по приходу домой, крыльцо будет закрыто, я имею право взломать физически дверь чтобы попасть в приобретенную за свои деньги квартиру?
да 90 проголосовало, но это ни о чем не говорит, при выборе квартиры - отсутствие домофона для меня был решающий фактор как таковой, а тут удумали и дверей больше и замок электронный. И нас сколько мне известно,даже если бы 99% квартир набрало - все равно нельзя ни то, ни другое делать. Разводят как лохов блин. Очень сомневаюсь что ключи бесплатно выдадут или ещё хуже каждый месяц за них платить не придется, опять же пожарная безопасность. Не страна а зона, одни замки, заборы, надзиратели(консьержки).
Живете в обществе - смиритесь с выбором общества. Хотите жить по своим правилам - поселитесь в собственном (частном) доме.
Как быть с чего начать? Поставить в известность жэк ? Или дождаться когда застеклят крыльцо и после этого начинать писать письма? А куда писать?
ЦитуватиЖивете в обществе - смиритесь с выбором общества. Хотите жить по своим правилам - поселитесь в собственном (частном) доме. Ща-а-а-ас!Коли в нас забажили поставити домофон, то балансоутримувач ( після отримання мого попередження, що судитимесь не з фірмою, а саме з балансоутримувачем) поставив умову фірмі - бажаєте отримати дозвіл, домовляйтесь з співвласником. Тож фірма виконала всі мої умови. Основне - надала безоплатно стільки ключів, скільки мною було заявлено і договір на безоплатну заміну у разі виходу з ладу ( всім безоплатно надають по одному ключу). В тому числі і ключ від другого парадного ( бо я ж співвласник всього будинку, а не тільки свого парадного). Подробиці пошукайте на форумі.ЦитуватиКак быть с чего начать? Поставить в известность жэк ? Или дождаться когда застеклят крыльцо и после этого начинать писать письма? А куда писать?Почніть з реєстрації офіційної заяви до балансоутримувача.
З досвіду знаю, що такі фірми працюють відповідально і згоду 50 плюс один офрмляють документально.
2. Розпоряджання майном, що є у спільній сумісній власності, здійснюється за згодою всіх співвласників.
5. Власник не може використовувати право власності на шкоду правам, свободам та гідності громадян, інтересам суспільства, погіршувати екологічну ситуацію та природні якості землі.
90 відсотків ХОЧУТЬ ДОМОФОН, а ОДИН не хоче, і буде судитися з балансоутримувачем? ОК. Ваше право!
1. Правом власності є право особи на річ (майно), яке вона здійснює відповідно до закону за своєю волею, незалежно від волі інших осіб.
1. Власникові належать права володіння, користування та розпоряджання своїм майном. 2. На зміст права власності не впливають місце проживання власника та місцезнаходження майна.
1. Власник володіє, користується, розпоряджається своїм майном на власний розсуд. 3. Усім власникам забезпечуються рівні умови здійснення своїх прав.
Для початку зясуйте, ЧИ ВІН Є. РЕАЛЬНО, НЕ ФІКТИВНО. Квартири розпродав. Отже, одноосібного власника будинку вже немає. Далі читайте матеріали форуму, інші по темі балансоутримувачів і зокрема рішення у справі Тетяни Монтян, хто такий балансоутримувач.
Скаржтеся, якщо не спроможні домовитись і вирішити питання зі своїми сусідами по дому, тими, які ХОЧУТЬ ДОМОФОН. Але кращий шлях, і я в цьому просто переконаний - це ДОМОВИТИС
Юрий Васильевич, подскажите как заявление официальное оформить? Хочу отправить заказным письмом.Шаблон бы какой нибудь, я переделаю, на ваше одобрение скопирую )Баланс содержатель - это жэк?