'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Re: Як діяти, якщо не хочеться діяти ніяк? (Funmaster)  (Прочитано 2753 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

  • Засновник
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 2230
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Цитувати
Прошу користувачів сайту, які знають відповіді на поставлені питання, викласти у цій темі, та ще й так, щоб споживачам, які не бажають інтелектуально напружуватися, було зрозуміло з першої спроби.
Шановний Віктор Іванович!
Маючи проблеми, повязані з  питаннями  вимагання з мене коштів, за неотримані ЖКП, організовною групою  державних  чиновників,  звернувся за допомогою на форум. Допомогу  отримав  від учасників, яких вважав дописувачами, користувачами форуму. Вдячний їм за це.
 Все було добре, доки я був "слухняною, покірною овечкою", та слідував настановам  дописувачів, які  виявились  адміністраторами  форуму. Вивчивши матеріали сайту, прийшов до певних висновків, які мав намір викласти на форумі. Але...мої спроби скликати активних форумчан  для обговорення моїх висновків,  присічені в корені адміністрацією форуму.  Викласти своє бачення проблеми, "відповіді на питання"  мені не дали адміністратори -  так як вони  апріорі вважають мої  думки помилковими, а моє розуміння законодавства - неправильним. Складається враження,  що Справа,  розпочата Вами,  потрапила у чужі, нечесні руки?  Допоки  спростувань  даного  переконання  я  не  дочекався.   
ановний funmaster !
Вам, очевидно, відомо, що я недавно переніс інсульт. Тому за станом здоров'я не можу регулярно супроводжувати даний сайт. Контроль за Форумом я передав своїй правонаступниці . Її нік Вам відомий - це "Тетяна Academia". Модераторів я не призначав, вважав це зайвим, як і заохочення полеміки під гаслом демократії. Інколи на Форум заходжу, періодично по телефону спілкуємося з правонаступницею. Не можу погодитися з Вашим враженням, що
Цитувати
Справа,  розпочата ... ,  потрапила у чужі, нечесні руки
, а Вас хтось хотів би бачити
Цитувати
покірною овечкою
Я повністю довіряю Тетяні Academia. Але згоден, що Форум став некерованим. Це зачіпає й мою особисту репутацію, як засновника. Якщо негативні тенденції будуть продовжуватися, то доведеться Форум закрити.Взагалі цей сайт з його Форумом був вимушено утворений внаслідок неправомірних дій правоохоронних органів по відношенню до власника серверу io.ua , на якому розміщений однойменний первісний сайт. Однак, сервер io.ua вже давно функціонує в нормальному режимі, тому первісному сайту на даний час ніщо не загрожує, я його контролюю особисто, він не такий розгалужений. Крім того, на сервері io.ua розміщені десятки інших сайтів, а всі бажаючі можуть розмістити на ньому власні сайти з власними правилами. На даному сайті, допоки він пов'язаний з моїм іменем, та з первісним сайтом у якості паралельного,  будуть діяти ad hoc правила засновника, як би це кому й не подобалося. Ні засновник, ні правонаступниця ні перед ким виправдовуватися не будуть. Порушникам доступ до Форуму буде й надалі блокуватися наявними, хоч і недосконалими технічними засобами Форумного двигуна.
Сподіваюсь на розуміння викладеної позиції.
« Останнє редагування: 28 Серпня 2012, 22:18:07 від gro-za »
Записаний

Лариосик

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 1
    • Перегляд профілю
    • Email
Виктору Ивановичу
« Reply #1 : 10 Березня 2013, 00:41:17 »

Поскольку личное сообщение было заблокировано, обращаюсь открыто.

Уважаемый Виктор Иванович!
Моя семья пострадала от преступных действий сотрудников КП "Дирекция" Соломенской РГА.
Уже полтора года в районном суде тянется дело по сфабрикованному КП "Дирекция" иску против меня, по которому меня пытаются лишить единственного жилья, сделать бомжем, а фактически, уничтожить мою семью. Началось все со взятки того, кто займет выделенную мне площадь, после удовлетворительного решения суда, одному из сотрудников КП "Дирекция".
С каждым заседанием вскрываются все новые нарушения со стороны КП "Дирекция" и ее структурных подразделений. И все больше удавок накидывается на меня.
В деле мне приходится самому защищаться от нескольких истцов-третьих лиц и нескольких десятков "свидетелей", т.к. многочисленные юристы, к которым я обращался, "вертели носом" не давая никаких гарантий, наоборот - гарантировали мой проигрыш, да и больших предоплат мое социальное положение не позволяет сделать.

Заинтересовало бы Вас такого рода дело, на каких условиях Вы могли бы участвовать в защите или, хотябы, периодических консультациях процессуального характера, в которых я больше всего нуждаюсь, когда можно встретиться и где, или созвониться (материала достаточно много)?

Всего доброго,
Записаний

Юрій Васильович

  • Супермодератор
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 9850
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю

 На первісному сайті http://gro-za.io.ua/journal_0  на подібне прохання від
Наталя   2012-10-31 18:27:51
Віктор Іванович відповів так         
Цитувати
1    gro-za   2012-10-31 20:36:21   
    Щоб грамотно написати апеляційну скаргу, необхідно вивчити усі матеріали справи. За станом здоров'я для мене це непосильно. Зверніться до іншого юриста. На даний час я вимушений обмежитись лише короткими повідомленнями на цьому Форумі.

На жаль...
Якщо бажаєте, викладіть свою проблему на цьому форумі.
Записаний
 


Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email