'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Оголошення правонаступника  (Прочитано 8331 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Тетяна Academia

  • Правонаступник
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 3178
  • City: Київ
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю
Оголошення правонаступника
« : 30 Серпня 2012, 09:19:07 »

Шановні відвідувачі форуму! 

З огляду на збільшення випадків порушення Правил дописувачами змушена вкотре нагадати. Цей сайт не є засобом масової інформації в розумінні законодавства про ЗМІ. Цей сайт не є майданчиком для бажаючих просто поспілкуватись, подискутувати  на будь-які, в тому числў юридичні теми. Цей сайт призначений виключно для допомоги громадянам в роботі по самозахисту своїх прав. Основні способи роботи - відповіді на конкретні  питання, рецензія опублікованих текстів, правовий аналіз опублікованих документів.

З 29.08.2012 року змінені Правила форуму.
1. Існування теми "Претензії користувачів до Адміністрації" суперечить Реєстраційній угоді. Тема видалена. Надалі теми та повідомлення дописувачів з порушенням вимог п.13 Правил будуть видалятись без додаткових попереджень. Доступ порушникам до форуму буде блокуватися наявними технічними засобами Форумного двигуна.
2. Щодо незадоволення окремими відвідувачами діями адміністрації. Відповідно до Реєстраційної угоди, на форумі є неприпустимими публічні обговорення рішень і дій модераторів та адміністрації. Є неприпустимими суперечки з адміністрацією. Заборонені публічні претензії до адміністрації. Якщо Ви не згодні з діями того чи іншого модератора, повідомте про це правонаступника чи адміністраторів форуму через особисті повідомлення.

Реєстраційна угода та Правила обов`язкові для всіх відвідувачів. Ті, кого не влаштовують зазначені вимоги, можуть не відвідувати цей Форум. Обрати собі будь-який інший майданчик в мережі або створити власний сайт і зі своїми правилами.

Сподіваюсь на розуміння.
Записаний
 


Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email