'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: ВСІМ, ВСІМ, ВСІМ!  (Прочитано 1545 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
ВСІМ, ВСІМ, ВСІМ!
« : 13 Лютого 2008, 19:52:07 »

ВСІМ, ВСІМ, ВСІМ!
Радий повідомити, що отримав ухвалу судді Солом\\\'янського райсуду м. Києва (не скажу, якої, бо мені її жаль) про відмову від прийняття до розгляду адміністративного позову проти Солом\\\'янської у м. Києві ради:
http://io.com.ua/s23438  
з мотиву предметної непідсудності. Суддя, посилаючись при цьому на ст. 18 КАСУ та на п. 5 "Прикінцевих положень" цього Кодексу, не змогла правильно звести ці норми процесуального закону докупи.
Мої подальші дії:
1) Сьогодні намагався пояснити судді, у чому її помилка. Але суддя на лікарняному.
2) Її висновок про підсудність цієї справи Окружному адмінсуду є абсурдним, а тому продовжувати нарощувати помилки у практиці адміністративного судочинства не маю наміру. Тим більше, що в Окружному суді накопичилась велика кількість справ, а коли дійде черга до мого позову, то Окружний суд повинен цілком законно відмовити у розгляді саме на підставі ч. 2 ст. 18 КАСУ.
3) Звертатися до апеляційної інстанції зі скаргою на суддю контрпродуктивно тому, що Апеляційний адмінсуд ще більш переобтяжений нерозглянутими справами, черга ще більша.
4) Тому найближчим часом подам цей позов повторно до райсуду, і ще не факт, що він буде розписаний тій же самій судді, тим більше, що у квітні вона втрачає повноваження.
Цікаво, що з тих же підстав Шевченківський райсуд м. Києва намагався відмовити мені у розгляді адмінпозову до Київради та КМДА, як виконавчого органу ради, однак моя позиція перемогла. Справа розглядається (ні шатко, ні валко). Внизу посилання на відповідний "Нарис". Справи пов\\\'язані між собою.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю
Пов\\\'язана справа тут:
« Reply #1 : 13 Лютого 2008, 19:54:10 »

Пов\\\'язана справа тут:
http://io.com.ua/s23028
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю
Вирішив використати обидва варіанти:
« Reply #2 : 14 Лютого 2008, 20:31:30 »

Вирішив використати обидва варіанти:
1) Подав адмінпозов повторно до того ж суду.
2) Водночас подав заяву про апеляційне оскарження наступного змісту:
====================================================
Київський апеляційний адміністративний суд
Через:
Солом\\\'янський районний суд м. Києва,
вул. Шутова, 1, м. Київ, 03113
Суддя ... Справа № 2-а -87-1/08

Позивач: Куля Віктор Іванович,
вул. В. Гетьмана, 46-А, кв. 261, м. Київ, 03055,
тел. 457-40-72, http://gro-za.io.com.ua
Відповідач: Солом\\\'янська районна в м. Києві рада,
проспект Повітрофлотський, 41, м. Київ, 03020,
тел. 226-20-88, факс 207-09-40

14 лютого 2008 р.

Заява про апеляційне оскарження ухвали судді ... про відмову від прийняття до розгляду адміністративного позову.

Заявляю про свій намір подати апеляційну скаргу на ухвалу судді ... від 06 лютого 2008 р. у справі № 2-а-87-1/08 з мотивів неправильного застосування норм процесуального права щодо предметної підсудності.
Оскаржувана ухвала постановлена без виклику особи, яка її оскаржує, отримана мною поштовим відправленням № 03113 0397978 1 наступного дня після її відправлення судом на мою адресу. Це підтверджується календарним штемпелем від 11.02.08 на конверті, копія якого додається.
Апеляційна скарга буде подана протягом 10 днів після подання цієї заяви.

Позивач – Куля В.І.
====================================================
Інша група людей, яких я підтримую, також недавно отримала відмову того ж суду (інший суддя) відкрити провадження у адміністративній справі про скасування рішення райради про приватизацію підвалів житлового будинку. А раніше окружний адмінсуд відмовив з мотиву предметної непідсудності, тобто не царська це справа розглядати рішення якоїсь там райради, звертайтеся до місцевого суду з адмінпозовом. Що й було зроблено.
Порочний круг замкнувся!
Боротьба продовжується.
Записаний

Artem

• Гість

Мне ОЧЕНЬ нужен телефон или е-мейл Татьяны Мунтян - кто может- помогите найти плиз!!!!
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email