'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Ще одна відповідь Офіцеру безпеки КП ГІОЦ КМДА, який ві...  (Прочитано 11815 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Ще одна відповідь Офіцеру безпеки КП ГІОЦ КМДА, який відлучив мене від свого Форуму. viki Юрист форума Зарегистрирован: 05.07.2003 Сообщения: 439 Откуда: м. Київ Добавлено: Сб Фев 10, 2007 3:53 pm Заголовок сообщения: Допоможемо КП ГІОЦ вилікувати головну біль! artem писал(а): А в чем спор? А по поводу наличия в квартире n+1 счетчиков, то мы с удовольствием выслушаем каким образом на квитанцию уместить n+1 счетчиков по n+1 услуге. Если кто то предложит реальное решение, то этим самым поможет нам в нашей работе. Елементарно, Ватсон! http://io.com.ua/pic.php?nick=viki1234&b=143718&dim=4&id=8331 _________________ \\"ГРО-ЗА\\" для чиновників : ГРОмадський правоЗАхисник, персональний сайт http://viki1234.io.com.ua Вернуться к началу artem Офицер безопасности КП ГИВЦ Зарегистрирован: 14.03.2002 Сообщения: 214 Откуда: Украина Киев Добавлено: Пн Фев 12, 2007 9:36 am Заголовок сообщения: Как специалист в области разработки формы счета и их последущей обработки могу сказать что этот дизайн счета никуда не годиться. Граф для заполнения нет, а вводить такой счет в базу данных необходимо около минуты, что есть недопустимо. Может кто то еще предложит дизайн счета. Так что бы в нем были графы для заполнения услуг (показания счетчиков и суммы оплат), а не все заполнено заранее. Не у всех же дома есть компьютер. Необходимо дать возможность человеку заполнить счет самому ручкой и после заполнения этого счета пойти в банк м оплатить. _________________ Мій коментар. Бланк Заяви про переказ готівки є стандартною формою, затвердженою постановою НБУ (додаток 6 до Інструкції про касові операції). Його надають безкоштовно у будь-якому відділенні банку. Набирати цей бланк на комп\\\\\'ютері не обов\\\\\'язково. Можна заповнити від руки. Мені зручніше заповнювати на комп\\\\\'ютері, тим більше, що Укргазбанк надав цю форму у готовому електронному вигляді. Тому зауваження Артема щодо незручностей мені незрозумілі. Але, оскільки він мене відлучив, то ті, кого ще не відлучили, можуть продовжити діалог з Офіцером безпеки на сайті КП ГІОЦ КМДА.
Всего 135 сообщений в LiveJournal
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email