'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Холодні батареї - ЖЕК заперечує  (Прочитано 7521 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Тетяна Academia

• Правонаступник
  • City: Київ
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю

Уже дзвонила в санстанцію - сказали, що приїдуть, якщо тільки їм накажуть, і ,взагалі, вони цим не займаються, і, до того ж, їх ліквідовують.
Неодноразово наголошувалось - все спілкування з суб`єктами господарювання, контролюючими органами, тощо слід вести виключно в письмовому вигляді. З отриманнням доказів того, що Ваші звернення прийняті.
Записаний

sweetlanka

• *
    • Перегляд профілю
    • Email
Re: Холодні батареї - ЖЕК заперечує
« Reply #16 : 18 Березня 2013, 15:02:58 »

Що робити у випадку, коли ЖЕО просто ігногрує заяви. Написала заяву щодо виклику представника ЖЕО для складення акту у присутності свідків (оскільки ті акти, що складаються в моїй квартирі, потім "правляться", а другого примірника  вони  принципово не складають) - так ЖЕО просто мене ігнорує. З 28 січня - просто не відповідають. Того ж таки 28 січня занесла скаргу в держрайадміністрацію, вони прислали відповідь, що "переслали претензію в ЖЕО"). Тобто формальної підстави йти в прокуратуру, як радять деякі джерела , у мене нема. Самостійно скласти акта я не можу - тому що необхідно зробити заміри не в приміщенні, а на радіаторах. Крім того, таким пірометром, який використовується нашим ЖЕО і буде їм прийнятий.  Проте на квартирі стоїть лічильник, який показує температуру "входу\виходу", кількість носія и тд. Питання ось у чому
1. Як заставити ЖЕО скласти акт?
2. Чи можливо в акті вказати параметри теплолічильника?
3. Якщо сусідів поки що в новому будинку набагато і деякі з них залякані ЖЕО, чи можна звернутись до держадміністації або Управляння комунальним господарством,і в присутності представника райуправління  скласти акт-претензію по показникам теплолічильника?
 Ця зима, дякувати Богу, була теплою, проте я вже починаю думати про наступну. А через місяць тепло відключать і питання втратить свою актуальність...
Записаний

+ Швидка відповідь

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email