Що робити у випадку, коли ЖЕО просто ігногрує заяви. Написала заяву щодо виклику представника ЖЕО для складення акту у присутності свідків (оскільки ті акти, що складаються в моїй квартирі, потім "правляться", а другого примірника вони принципово не складають) - так ЖЕО просто мене ігнорує. З 28 січня - просто не відповідають. Того ж таки 28 січня занесла скаргу в держрайадміністрацію, вони прислали відповідь, що "переслали претензію в ЖЕО"). Тобто формальної підстави йти в прокуратуру, як радять деякі джерела , у мене нема. Самостійно скласти акта я не можу - тому що необхідно зробити заміри не в приміщенні, а на радіаторах. Крім того, таким пірометром, який використовується нашим ЖЕО і буде їм прийнятий. Проте на квартирі стоїть лічильник, який показує температуру "входу\виходу", кількість носія и тд. Питання ось у чому
1. Як заставити ЖЕО скласти акт?
2. Чи можливо в акті вказати параметри теплолічильника?
3. Якщо сусідів поки що в новому будинку набагато і деякі з них залякані ЖЕО, чи можна звернутись до держадміністації або Управляння комунальним господарством,і в присутності представника райуправління скласти акт-претензію по показникам теплолічильника?
Ця зима, дякувати Богу, була теплою, проте я вже починаю думати про наступну. А через місяць тепло відключать і питання втратить свою актуальність...