Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.
Не тільки хотіли, а тупо чхали, чхають і будуть далі чхати, допоки будуть обиратися на посаду указом президента та ще й безстроково, допоки хоча б одного не посадять за неправосудне рішення.
Покищо законодавством передбачений балансоутримувач.
ЦитуватиПокищо законодавством передбачений балансоутримувач.а в реальному житті він існує взагалі? от зара? якшо власники квартир не можуть визначить балансотримувача! то хто тоді балансоутримувач? принаймі на папері?
от зара?
5. Наполегливо рекомендується при спілкуванні користуватися літературною державною мовою (або іноземними, в т.ч. російською). Тексти з дотриманням правил граматики більш зручні для сприйняття, позитивно характеризують автора.6. Є неприпустимим використання жаргону, суржику, спотворення нормативної лексики......9. Відповіді, поради, консультації, які містять фактичні або юридичні помилки, дописи з граматичними помилками, які утруднюють розуміння викладеного, можуть бути видалені.
Стосовно Вашого "М. Ж. К." Ви зможете щось прояснити лише отримавши відповідні документи у себе в місті, а не з коментарів судових рішень (Ваших чи чужих).
ЦитуватиСтосовно Вашого "М. Ж. К." Ви зможете щось прояснити лише отримавши відповідні документи у себе в місті, а не з коментарів судових рішень (Ваших чи чужих).а чого Ви взяли що то мій? у мене наприклад є укладені договора про надання послуг з іншим підприємством, а той M.Ж.K. вважає мене наймачем у моєму будинку.