'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: ЩЕ ОДНА ЦІКАВА ТЕМА:  (Прочитано 3322 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
ЩЕ ОДНА ЦІКАВА ТЕМА:
« : 17 Лютого 2008, 18:03:27 »

ЩЕ ОДНА ЦІКАВА ТЕМА:
Черновецький & Сандей Аделаджа.
====================================================
Хто такий Черновецький - з цим принаймі відвідувачі сайту добре обізнані. Як і з його діяльністю/бездіяльністю на посаді "мера усіх киян". Для мешканців інших міст нагадаю, він прославився тим, що чхати хотів на закони України, якщо це йому сьогодні вигідно.
А от про Сандея Аделаджу мало хто знає. Хіба крім найближчого оточення обох з них.
Не відкрию, однак, великого секрету, що Сандей є ліпшим другом Черновецького. Як це сталося - інша пісня. Нагадаю лише, що Сандей очолює так зване "Посольство Боже" чи то в Україні, чи то в Києві. Одні кажуть, що це релігійна сектанська організація, щось на зразок "Білого братства", якщо пам\\\'ятаєте таку ще з часів Горбачова. Інші кажуть, що це контора для обдурювання багатих Буратіно та відмивання коштів у міжнародному масштабі (Сандей - вихідець з Нігерії).
А тепер основне - що спільного між ними?
І той, і інший є шахраями та авантюристами.
Однак, у мене з ними обома також є дещо спільне.
По-перше, Черновецький мені не друг, а ворог, тому що він по суті є ворогом усіх киян. Доведено у суді.
По-друге, Сандей проживає у тому ж будинку, де й я, хоч особисто мені він ні друг, ні ворог.
І нарешті, основна інтрига.
Черновецький, незважаючи на дружбу з Сандеєм, так і не спромігся змусити, кого слід, навести порядок на прибудинковій території цього будинку за адресою вул. Вадима Гетьмана, 46-А, корпус 2. Прибудинкова територія сплюндрована, останнім часом її перелопатило Київенерго, перекопало газон, знищило дерева та кущі, і все кинуло напризволяще. Я доклав свого часу немало зусиль, щоб змусити ДЕЖ-914 КП УЖГ Солом\\\'янського району м. Києва відновити металеву огорожу навколо газону та витіснити з нього власників авто. А моя дружина намагалася створити затишок, посадила квіти та кущі. Інша сусідка висадила більше 300 дерев навколо будинку (6 корпусів). З них залишилося декілька десятків, а на нашому газоні - всього два. Два передостанні, як вже сказано, знищило Київенерго. Решту за прогнозами політологів чекає невтішна доля в найзеленішому місті світу.
Тепер огорожа навколо газону вдруге знищена, на ньому відстоюються приватні автомобілі з навколишніх будинків. На подвір\\\'ї ще одна прикраса - автомобіль іноземного походження в аварійному стані, ніхто ним не цікавиться. Ще один автомобіль згорів на тому ж газоні, довго там знаходився, але нарешті під тиском з мого боку на владу остання спромоглася його прибрати.
Звернення по "гарячій лінії служби допомоги мера киянам" практичних наслідків не дали. Чиновники всіх рангів переписуються між собою на цю тему, а служба 0-51 час від часу дзвонить мені по телефону та запитує, чи не змінилося щось на краще. От і сьогодні був такий дзвінок, незважаючи на вихідний день. Ну що я міг відповісти чемній співробітниці цієї служби? Тільки одне - слід гнати чиновників куди слід, і якомога скоріше.
Тому й виникли у мене нові запитання:
1) Чи поважає Черновецький свого друга Сандея Аделаджу?
2) Якщо так, то чому так мляво реагує на неподобства на прибудинковій території, де мешкає Сандей Аделаджа?
3) А сам Сандей, повноважний представник Посольства Божого, чому не показує приклад, як по-Божому слід піклуватися про свою паству? У цьому будинку живуть також декілька його прихильників.
4) А куди поділася Жукотанська? Пам\\\'ятаєте, балотувалася у Президенти України від Посольства Божого. Чому б їй не допомогти Сандею у вирішенню болючого питання, бо коли приїжджає у свій двір на крутих тачках з персональними номерами "БОГ ЖИВ", "БОГ БЛАГ", "БОГ ЕСТЬ", то це створює жалюгідне враження, оскільки навколо багнюка від колес, які місять поверхню газону на подвір\\\'ї на зло двірникові та іншим мешканцям будинку.
Агов, Леоніде Михайловичу, проснітесь!
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

800 x 600, 89 кБ
Чорний син білого мера: http://www.cripo.com.ua/index.php?sect_id=2&aid=2054
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Те, що ви бачите на цьому знімку, було влітку. А зараз там там марсіанський пейзаж.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

800 x 600, 82 кБ
А це "Опель" ДНЗ "БОГ БЛАГ" Сандея на фоні сміттєзбірника на газоні подвір\\\'я будинку № 46-А, корпус 2 по вул. Гетьмана, 46-А. Біля неофіційної резиденції Аделаджі.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Секта Аделаджі - це фінансова піраміда, а не що інше:
http://www.pravoslavye.org.ua/index.php?r_type=article&action=fullinfo&id=403
Записаний

gro-za

• Засновник