'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Договір про надання послуг з утримання будинку та прибудинкової території  (Прочитано 3974 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Ольга38

• Гість

Підприємство, яке обслуговує гуртожиток, видало для підписання договір, але він відрізняється від типового. Всі "незручні" пункти вони прибрали.
Буди дуже вдячна за коментарі стосовно договору. Особливо турбує п.2.6., т.я.на сьогодні тариф по квартплаті є спірним. В квитанціях ми вказуємо окремо суму та призначення платежу. Борг, який утворився, це борг лише по квартплаті (різниця між 3грн і 6.35грн), за інші комунальні послуги боргів немає. Підприємство ж за рахунок інших платежів, якоби погашає заборгованість по квартплаті.
Вимагають підписати терміново.

Редагування: Виправлено описку в назві теми.
« Останнє редагування: 20 Лютого 2013, 16:10:59 від Юрій Васильович »
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Укладати слід договір, який має відповідати Типовому, а не все, що пропонується. Див. також:
http://gro-za.org/forum/index.php?topic=7940.0.html
Записаний

Ольга38

• Гість

Дуже дякую. Зрозуміло, що в такому вигляді підписувати договір не буду.
Але виникло питання, як вчинити правильно з підписанням? Запропонувати підписати типовий замість цього?
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю

Дуже дякую. Зрозуміло, що в такому вигляді підписувати договір не буду.
Але виникло питання, як вчинити правильно з підписанням? Запропонувати підписати типовий замість цього?
Так. Зафіксувати заявою факт пропозиції договору, який не відповідає вимогам чинного законодавства, та свою вимогу надати для підписання договір, що відровідає Типовому ( ПКМУ № 529 ). Посилайтесь на норми ЦКУ, зокрема на ст. 648
Цитувати

1. Зміст договору,  укладеного  на  підставі  правового  акта органу  державної влади,  органу влади Автономної Республіки Крим, органу  місцевого   самоврядування,   обов'язкового   для   сторін (сторони) договору, має відповідати цьому акту.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email