'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Помогите пожалуйста ситуация такая. Мама стоит на очер...  (Прочитано 2582 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Оксана Тарасова

• Гість

Помогите пожалуйста ситуация такая. Мама стоит на очереди с 85 года, как многодетная. Прописаны в квартире мама, папа, сестра, брат, я и мой сын Ваня. Я замужем Сначала нам говорили, что мы стоим на расселение и нам дадут 2 квартиры. А сейчас дают одну 4 комнатную. Отговорка такая, что муж мой не прописан вместе сомной. И что моя семья считается неполноценная. Женщина сказала, что срочно надо прописать мужа у мамы до понедельника, но это не реально. У мамы мужа 2 комнатная и 4 человека прописаны, условий жить негде. Я ещё жду ребёнка 5 месяц. И что в этой ситуации мона сделать.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Ви розумієте, будь-які словесні обіцянки нічого не варті. А які документи з цього питання Ви маєте на руках? Крім того, ким і коли буде вирішуватися Ваше питання? Якщо органом місцевого самоврядування, і саме наступного понеділка, то Ви нічого не вдієте. На комісії можна подати клопотання про вирішення Вашого питання з урахуванням фактичного складу сім\\\'ї. Однак, можуть відмовити, якщо Ваш чоловік має власну житлову площу і там зареєстрований.
У будь-якому разі, якщо Ви будете вважати, що Ваші права порушені, то дорога для вирішення спору через суд завжди відкрита (у межах позовної давності).
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email