Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.
Дозвілу з боку балансоутримувача та районної державної адміністрації на проведення робіт з монтажу домофонної системи немає. Переобладнання вхідних дверей та встановлення обмежувальних пристроїв здійснено мешканцями самостійно за власні кошти. Навіщо тоді балансоутримувач! (Будинок на балансі КП УЖГ.)Цікаво, на якій підставі здійснюється електрозабезпечення домофонної системи?!
Цитата: Roman від 22 Травня 2013, 18:29:56Дозвілу з боку балансоутримувача та районної державної адміністрації на проведення робіт з монтажу домофонної системи немає. Переобладнання вхідних дверей та встановлення обмежувальних пристроїв здійснено мешканцями самостійно за власні кошти. Навіщо тоді балансоутримувач! (Будинок на балансі КП УЖГ.)Цікаво, на якій підставі здійснюється електрозабезпечення домофонної системи?!Читайте ДБН В.2.2-15-20055.45 Жилые здания оборудуют сетями и устройствами телекоммуникаций общего пользования (связи, телевидения, проводного вещания), а при необходимости устраивают отдельные помещения для их организации.5.46 В соответствии с заданием на проектирование жилые здания (квартиры) могут быть оборудованы сетями и устройствами:- аудио (аудио-видео)-замочно-переговорных систем;- технических средств охранной сигнализации и видеонаблюдения.
Працівники ТОВ “ТЦД “Цифрал” вимагають від мене сплатити за ключі від вхідної двері у під’їзд. (Мені видали лише один ключ.
Працівники ТОВ “ТЦД “Цифрал” вимагають від мене сплатити за ключі від вхідної двері у під’їзд. (Мені видали лише один ключ.)
Оказывается, они продали домофонную систему жильцам. И лишь осуществили монтаж по договору подряда.
Слід дивитися поточні редакції типових договорів -можливо до них внесені зміни.
Таким чином, блок виклику є фактично вмонтованим у вхідні двері під’їзду будинку і юридично знаходиться у власності ТОВ «ТЦД Цифрал-Сервіс», а не мешканців будинку.