В чому питання?
Я створив цю тему в надії на те, що в ній будуть обговорювати проблеми мешканці київських будинків, у яких в останній час несподівано, та з незрозумілих причин, змінились їхні балансоутримувачі на ТОВ "Перший український експертний центр".
На зборах, які позавчора були проведені в ТОВ "ПУЕЦ", у власників квартир виникало багато запитань, зокрема і стосовно підписання договорів.
У мене виникло питання щодо законності передачі будинку на баланс від ДП "ЕКОС", до цього ТОВ "ПУЕЦ".
На зборах я відповіді на це не отримав.
Як повідомило на зборах керівництво ТОВ "ПУЕЦ", що рішення про передачу будинку з балансу на баланс, прийняло правління холдінгу Київміськбуд.
А нещодавно я оскаржував до суду рішення про передачу будинку на баланс до ДП "ЕКОС", і представники Київміськбуду запевняли суд, що вони не є власниками будинку, а балансоутримувач був визначений ще до того, як будинок був введений в експлуатацію, і сам факт визначення балансоутримувача зводився до того, що ДП "ЕКОС" був (невідомо ким) включений до членів приймальної комісії по прийняттю будинку в експлуатацію, і начебто від цієї події і ведеться легітимність ДП "ЕКОС", як балансоутримувача.
В з"язку з цим у мне є і інше питання - чи укладати з ТОВ "ПУЕЦ" запропонований ними договір?