'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Ухвала Дарницького суду про відкритя провадження  (Прочитано 81070 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Георгий

• Активний Дописувач
  • City: Київ
  • Георгий
    • Перегляд профілю
    • Email

Мені рішення писалося трохи меньше ніж рік. Тому отакий текст. :)

„18” листопада  2011р

Заява
на отримання копії повного судового рішення

Цім повідомляю, що  17, 22, 30 березня, 12,22, квітня 4, 13 травня. 3 червня 1, 22 липня 2011 р. мені не було надано копії повного судового рішення. З цього питання я звертався в канцелярію суду та до секретаря судді Куренкова Є.С.При цьому  мені було повідомлено, що повний текст рішення не готовий в з’язку з перевантаженням судді іншими справами.
Прошу надати копію повного судового рішення постановленого "11" березня 2011  року у цивільній справі  № 2-3649/10 (02/2-476/11)за позовом ТОВ «Новобудова» до Звєрєва Г.А.про стягнення заборгованої суми за житлово-комунальні послуги та за зустрічною позовною заявою Звєрєва Георгія Анатолійовича до ТОВ «Новобудова» про захист прав споживача.
В з’язку з тим, що перевантаження судді іншими справами унеможливлює у встановлений ст.209 ЦПК України час надання мені повного тексту рішення, що в свою чергу унеможливлює своєчасне подання апеляційної скарги, прошу сповістити мене про дату готовності повного судового рішення.

Позивач за зустрічним позовом: ___________________ Звєрєв Г.А..
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю

я же писал что часть услуг , то есть фактически наданных оплачивается (вода , газ , свет ) не оплачиваются содержание дома и придомовой территории (нет договора)  и в судебных заседаниях ЖЕК не предоставил ни одного документа подтверждающего о предоставлении этих услуг , кроме справки о приеме на работу дворника и и договоров про дератизацию (без актов выполненных работ) , все больше ни каких доказательств ЖЕК не принес вообще !
Ви стверджували, що плату за комунальні послуги ЖЕК зараховував в рахунок плати за утримання будинку. На підставі чого такий висновок? Ви і суду це намагалися довести?
« Останнє редагування: 31 Січня 2014, 07:33:26 від Юрій Васильович »
Записаний

yurik_kiev

• *
    • Перегляд профілю

В суде я так и объяснял , и дал свои письменные пояснения вместе со своим  расчетом ( квитанции + таблица платежей), что мной производится оплата за фактически наданные услуги , а именно за воду , свет , газ и отопление , что и отраженно в расчете и квитанциях, так же было подано заявление с подписью многих жильцов дома , о том что по дому с 2009 по 2013 год не каких ремонтных , профилактических работ не проводилось , парадные не убираются , и так далее весь список.ЖЕК возражал против этого заявления против приобщения его к делу .

Практически все мои возражения и клопотання игнорировались и не принимались .
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

В суде я так и объяснял , и дал свои письменные пояснения вместе со своим  расчетом ( квитанции + таблица платежей), что мной производится оплата за фактически наданные услуги , а именно за воду , свет , газ и отопление , что и отраженно в расчете и квитанциях,
Що "так и объяснял"? Що " що плату за комунальні послуги ЖЕК зараховував в рахунок плати за утримання будинку"? Вам що ЖЕКа надав ( окрім того, що викладений на стор. 3 цієї теми ) інший розрахунок боргу? Якщо ні, то робити такі висновки не було підстав.
До речі говорити про "свет" теж нема підстав. В позові про електропостачання не згадується.
По ХВП, ГВП, ЦО у Вас борг від  705,01 до 764,97 ( не відомо перерахунок в 59,96 грн. за що був). Ви стверджуєте що все сплачено. Що ЖЕКа не всі платежі врахував? А що Ваші квітанції свідчать?
СН був від 04.04.2012р., а заява про видачу СН від якої дати? Лютий, березень 2009р. могли і за строк позовної давності потрапити. Ви це враховували? Застосувати прохали?
Записаний

yurik_kiev

• *
    • Перегляд профілю

Срок давности в открытом заседании просил , отказ ! про коммунальные услуги так же в заседании было сказано , что не оплачивались услуги по дому и придомовой , так как не оказывались и доказательств о ом что предоставлялись ЖЕКом не наданно .

что еще не так ?
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Не так те, що Ви не відповідаєте на всі поставлені питання, не викладали копії всіх процесуальних документів ( єдиний якому приділили багато уваги - клопотання про залишення позову без розгляду). Ви говорите лише те, що Вам здається достатнім. Це нагадує розмову сліпого з глухонімим ( перший не бачить жестів і не вміє ними користуватись, другий нічого не каже і не чує).   По строку давності - візміть точну дату заяви Стягувача про видачу СН і відрахуйте назад три роки. Побачите чи випали перші 2 місяці, чи ні.
Для порад по апеляції потрібно буде викласти окрім рішення ще й Ваші заперечення, пояснення,  розрахунки.
Записаний

yurik_kiev

• *
    • Перегляд профілю

Много возражений мной было высказано в процессе судебного заседания , основной упор , я делал на то что между ЖЕКом , нет договора по придомовой территории , что у ЖЕКа нет не одного документального подтверждения о предоставлении услуг (актов, выписок, договоров) , разность в платежных бухгалтерских расчетах , их расчеты и мои (квитанции ) не совпадают ! какие мне надо было еще использовать доводы , если ЖЕКа не предоставляет не одного документа об услугах ?
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Ви мене не чуєте...
Записаний

yurik_kiev

• *
    • Перегляд профілю

Ви мене не чуєте...

какие документы вам нужны все что есть , есть в этой ветке , мои расчеты согласно квитанций !
пожалуйста , что они вам дадут ?

Какие нужны , всю переписку с ЖЕКом , ее более 100 листов , за чем ?
какие процессуальные?
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

У Вас по газопостачанню помилки в "разом".
ГВП,  ХВП Вам з 01.01.2010р. не нараховують. Принаймні в розрахунок боргу не включили. Ви включаєте... Навіщо? Ви цим тільки все заплутали.
Взагалі свої платежі потрібно було показувати не сумою,  як ЖЕКа, а по окремим послугам. Чи Ви так і платили однією сумою? Тоді потрібно було робити по комунальним окремо, а по утриманню будинку окремо. До того ж, якщо Ви хотіли посилатися на факт скасування тарифів, потрібно було в тому стовпчику вказувати суму з урахуванням тарифів, з якими Ви погоджуєтесь. А не дублювати цифри від ЖЕКи. Бо виходить що Ви погоджуєтесь з ЖЕКою. В чому тоді спір ( в частині неправомірних тарифів)?
У Вас в кінці нема підсумку, то що то за розрахунок? Що там суддя може зрозуміти? За 2013р. Ви вказуєте зайві місяці.
Записаний

yurik_kiev

• *
    • Перегляд профілю

Судья оказал о применении срока давности в 3 года .

расчет я делал по квитанциям (вот квитанция во вложении)все квитанции такие

а спор был в тарифах на что был отказ , а также в доказательствах ЖЕКи в том что ЖЕКа оказывал услуги по придомовой территории - на что ЖЕКа не предоставил доказательств на это судья не как не отреагировал , хотя обязал предоставить доказательства в заседании , ЖЕКа не чего не принес и все равно решение вынесено (ПОЛИТИЧЕСКОЕ)

Записаний

Георгий

• Активний Дописувач
  • City: Київ
  • Георгий
    • Перегляд профілю
    • Email

расчет я делал по квитанциям (вот квитанция во вложении)все квитанции такие

а спор был в тарифах на что был отказ , а также в доказательствах ЖЕКи в том что ЖЕКа оказывал услуги по придомовой территории - на что ЖЕКа не предоставил доказательств на это судья не как не отреагировал , хотя обязал предоставить доказательства в заседании , ЖЕКа не чего не принес и все равно решение вынесено (ПОЛИТИЧЕСКОЕ)

З свого досвіду - відповідач , як правило. зовсім не розуміє навіщо він в суді, а саме, пояснює  собі  ці "причини"   -  я хочу довести , що тарифи не ті, що треба,  я хочу довести що розрахунок заборгованості не відповідає закону про бух облік, я хочу довести,о нема придомової території, я хочу довести,що прибиральниця не прибирає і т.д.
Все це маячня.

Відповідач, в суді знаходиться для того щоб зменьшити суму до сплати, бажано в "0".
Тому треба робити в суді те що вимагають обставини, а саме доказувати в самий простий спосіб - це арифметика, що цифри в графак позивача недостовірні і для цього зробити свій розгорнутий розрахунок з котрого , навіть суддя після сьомого засідання на день зможе хоть щось зрозуміти і зрозуміти на вашу користь.

При розрахунку треба користуватися усілякими первинним документами та на підставі них робити висновки (розрахунки) на свою користь. Для цього ці документи треба мати, ябо робити спроби  перед с/з отримати ці документи від позивача.
Під сумнів треба ставити всі нарахування всі цифри і шукати будь яку нестиковку, тоді можливо суддя зможе прийняти не "політичне" рішення.

Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Цитувати
Судья оказал о применении срока давности в 3 года .
Так можливо що строк і не пропущено! Я Вас скільки раз питав: Яка дата подання ЖЕКою заяви на видачу судового наказу? Якщо суддя правий, то не варто буде витрачати на це час,  сили і нерви. А як не правий,  то в апеляції буде потрібно все це описати і копію тієї заяви прикласти.
Доречі для складення апеляційної скарги потрібно мати  опис матеріалів справи, бо треба буде посилатися на номери аркушів.  У Вас опис є? Ви перевіряли чи все до справи підшито і пронумеровано? Поки не надали рішення, у Вас є час зайвий  раз "погортати" справу.
Записаний

yurik_kiev

• *
    • Перегляд профілю

Дата СН 02 апреля 2012 г. в приложении .
описаний в деле всего то заявление "Позывача" ,"Разрохунок Позывача" "договоры о Дизатирации 2009,2010,2011,2012,2013 гг." договор с водоканалом и разъяснения . больше не чего со стороны "Позывача " НЕТ ,
С моей стороны мой расчет согласно квитанций , "клопотання про залишення заяви без розгляду"
(во вложении),"заява про не виконання послуг ЖЕКою з підпусом мешканців дома", "Ухвала про відміну СН від 25 липня 2012г" все больше не чего , все остальные возрашения в устной форме во время заседаний .

« Останнє редагування: 01 Лютого 2014, 12:40:07 від yurik_kiev »
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Автор: yurik_kiev:
Цитувати
Дата СН 02 апреля 2012 г. в приложении .
Нет слов....
Во-первых не 02. апреля , а 04. апреля....
Во-вторых я не о дате выдачи приказа спрашивал, а о дате ПОДАЧИ ЗАЯВЛЕНИЯ ЖЕКом в котором просят выдать  приказ!!!
Копию этого заявления Вам должны были прислать ещё тогда, когда копию самого приказа присылали.
А заявление о сроке давности тоже устно?
Всё, что Вы перечислили, надо  знать по номерам листов ( Вам в апелляционной жалобе к примеру писать: "заява про не виконання послуг ЖЕКою з підписом мешканців дома" ( а.с. Х ) т.е. ( аркуш справи Х).
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email