'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: загально будинковий лічильник на електроенергію  (Прочитано 17010 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Valentyna

• *
    • Перегляд профілю

дій ЖЕКу? Чи я можу вести переписку з ЦОС, так як вони контролюють оплату за житлово-комунальні послуги?
Записаний

thunderclap

• *
    • Перегляд профілю

Я вже звертались до Київенерго з пропозицією укласти договір. Мені відмовили, пояснивши, що немає технічних можливостей.
Це не може відповідати дійсності. Відсутність технічної можливості - це просто відмовка. Слід вимагати конкретної відповіді, які саме технічні умови відсутні для того, аби ви були споживачами згідно ПКЕЕН. Причина одна - енергетикам просто це не вигідно, їм так зручніше.  При будівництві будинку нормами СНИП передбачається забезпечення квартир електроенергією саме як населення за індивідуальними лічильниками. А всі ті загальнобудинкові лічильники жодним проектом не передбачаються і з'являються вже після прийняття будинку в ескплуатацію, як наслідок того, що енергетики не бажають подавати електрику  не на їх умовах. Організовуйте людей і пишіть колективні звернення до НКРЕ, Мінрегіонбуду, Антимонопольного, бо вас позбавляють права  самим обирати спосіб і умови постачання товару-електроенергії. Підприємство ліцензіат з енергопостачання не має права відмовляти споживачам, що знаходяться на території його обслуговування. ЖЕК такий же заручник бажань енергетиків як і прості мешканці, йому так само вони нав'язують умови договорів.
« Останнє редагування: 23 Вересня 2013, 17:55:15 від thunderclap »
Записаний

Valentyna

• *
    • Перегляд профілю

Дякую за відповіді. Готуємо колективні листи.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email