'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Як скасувати борг по строку давності?  (Прочитано 1867 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

svetlanamalaeva

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Моя історія почалась майже 10 років тому.Я виховувалась у бабусі в селі,там навчалась у школі до 2004 року.В киеві у нас є квартира,де мешкала моя мама.В цій квартирі було прописано троє,я мій брат і мама.Того часу мама була не в змозі проплачувати квитанції за житловокомунальні послуги і як виявилось(в 2012році)там назбирався борг у ромірі 7831грн.В 2004 році наш дім почав обслуговувати новий ЖЕК,і зтого часу почав збиратися новий борг про який я вже знала.Борг зростав так як у нас в сімї було важке матеріальне становище,мама хворіла і коштів ледве вистачало на лікування.В 2011 році мама померла і я зайнялась документальними справами.В ЖЕКу я підписала договір реструктуризації за новий борг,на той час він бу майже 15 тис грн.буквально через декілька місяців мені надійшло вже дві платіжки одна боргова(з новим боргом)а інша звичайна тілки у графі борг було зазначено старий борг.Коли я зайнялась цим питанням,то виявилось що наш дім знову повернувся в обслуговування колишнього ЖЕКу і вони вимагали виплатити той старий борг,а також з цією вимогою звернулись до суду.Суд наказав мені і брату солідарно сплатити борг.Доповню що на данний час у квартирі прописана моя дворічна и братова шестирічна доньки.А також те шо цей старий борг перестав накопичуватись у липні 2004 року.за цей час(9 років)ЖЕКи мовчали а тепер агресивно вимагають його оплати.Я мешкаю одна з донькою(Одинока мама)Таких грошей у мене немає.Тим паче що новий борг я признала і виплачую згідно договору реструктуризації.Після першой позовної заяви суд ухвалив скасувати наказ про стягнення боргу.Тепер я хочу добитися скасування самого богу.І ще один нюанс,у липні цого року я пропустила одну оплату комунальних послуг,і її внесли до старого боргу,було 7831 стало більше восми.Мене цікавить чи закооно ЖЕК змінив сумму боргу у якого вже минуло 3 строки позовної давності та по якому іде судове розбирательство.Яким чином мені добитись скасування старого боргу?
« Останнє редагування: 08 Вересня 2013, 18:52:29 від svetlanamalaeva »
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю
Re: Як скасувати борг по строку давності?
« Reply #1 : 08 Вересня 2013, 19:52:36 »

Тепер я хочу добитися скасування самого богу.І ще один нюанс,у липні цого року я пропустила одну оплату комунальних послуг,і її внесли до старого боргу,було 7831 стало більше восми.Мене цікавить чи закооно ЖЕК змінив сумму боргу у якого вже минуло 3 строки позовної давності та по якому іде судове розбирательство.Яким чином мені добитись скасування старого боргу?

В судове засідання слід подати заяву про застосування позовної давності. Проте, укладений договір реструктуризації суди вважають фактичним визнанням існування боргу. А таке визнання свідчить про переривання позовної давності. Так саме про визнання боргу можуть свідчити квитанції, якими проводяться оплати боргу повністю або частково. Тому слід дивитися, з яким формулюванням оплачені суми за ЖКП. І ні в якому разі не оплачувати цидулки від КП ГІОЦ.
« Останнє редагування: 08 Вересня 2013, 19:59:18 від Перо »
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email