'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: є узвала АСУ про виправлення помилки в рішенні протяго...  (Прочитано 2746 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

bav

• Гість

є узвала АСУ про виправлення помилки в рішенні протягом 10 діб судом першої інстанції. Секретарка сказала моя явка необов\\\'язкова але мене вже вдруге викликають до суду, який на протязі трьох місяців не може виправити свою помилку. Засідання переносяться на 3-4 неділі, а справи не розглядаються, лише говориться про перевантаженість судів. ОТАК ПРАЦЮЮТЬ НАШІ СУДИ !!! Що можна вдіяти в цьому випадку? Кому подати скаргу і якого змісту?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Порада: розпочніть зі скарги на ім\\\'я голови суду.
Записаний

bav

• Гість
Такого змісту?
« Reply #2 : 01 Березня 2008, 10:54:45 »

Такого змісту?
СКАРГА

13 листопада 2007 року Апеляційний суд України (АСУ) виніс ухвалу про виправлення протягом 10 діб помилки (неправильно вказано номер будинку) в рішенні суду першої інстанції. На перше засідання в січні 2008 року я з’явився але воно не відбулося і секретарка сказала що моя явка необов\\\'язкова. 15 лютого 2008 року мене знов викликають але тепер захворів я. Тепер засідання призначено на 18 березня 2008 року. Таким чином на протязі трьох місяців суддя Усатова І.А. не може виправити свою помилку і черговий раз порушує ЦПК України, а саме ст. 219 «Виправлення описок та арифметичних помилок у судовому рішенні. Суд може з власної ініціативи або за заявою осіб, які беруть участь у справі, виправити допущені у судовому рішенні описки чи арифметичні помилки. Питання про внесення виправлень вирішується в судовому засіданні, про що постановляється ухвала. Особи, які беруть участь у справі, повідомляються про час і місце засідання. Їхня неявка не перешкоджає розглядові питання про внесення виправлень» і строк виправлення помилки передбачений ухвалою АСУ.

Прошу Вас вжити необхідних заходів для термінового виправлення помилки і направлення справи № 2-264/07 до АСУ.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
Все правильно!
« Reply #3 : 01 Березня 2008, 13:47:28 »

Все правильно!
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email