'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Виявляється, що Олесь Довгий відкрив свій персональни  (Прочитано 2907 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Виявляється, що Олесь Довгий відкрив свій персональний сайт:
http://www.oles.com.ua  
Запрошує задавати йому запитання. Однак, це нагадує зпрошення в гості, коли дома нікого немає. Щоб відіслати запитання, необхідно додатково ввести декілька цифр на малюнку. Однак, ні цифр, ні малюнка немає.
Приблизно такаж ситуація на офіційному сайті міської влади. Тільки там пропонують спочатку зареєструватися. Але наслідків знову ніяких. Крім обіцянки, що Вас повідомлять про наслідки реєстрації.
Можете перевірити.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Щось трапилося, запитання вдалося відправити, контрольні літери та цифри з\\\'явилися на малюнку.
Але чи надійде відповідь?
Звернення було поки-що нейтральним, типу, чи буде Олесь відповідати на неприємні для київської влади запитання.
Почекаємо на відповідь.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Моє запитання у блогу так і не з\\\'явилося (модератор не пропустив), на ел-пошту також не надійшло. Спробуйте, може комусь іншому повезе. Я хотів дізнатися, чи налаштований Олесь Довгий відповідати на неприємні запитання стосовно порушення законодавства міською владою. Мав на увазі невиконання судових рішень, навіть примусово, у трьох виконавчих провадженнях.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

На відміну від мене, Олесь Довгий не збирається відповідати на "неприємні" запитання, а модератор його сайту їх навіть відфільтровує. А я хотів спитати, коли КМР та її виконавчий орган почнуть виконувати судові рішення. Якщо ніколи, то ми не будемо виконувати їх незаконні рішення.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email