Хочу відправити таку заяву . Хто може дайте знати, де підправити )))
ЗАЯВА
Підставою для подання даної заяви є надання неякісних послуг поштовим відділенням в м.Українка.
15.01.2014р. я разом з рахунками на оплату житлово-комунальних послуг забрав зі своєї поштової скриньки журнал «Корреспондент» від 10.01.2014р. №1 (591). Даний журнал я виписую з 2012р. Його вигляд мене дуже вразив. Він був без конверта в якому він надсилається
(на конверті зазначається адресат), пом’ятий, надірваний та брудний. Повідомляю, що поштова скринька в багатоповерховому будинку за моєю адресою замкнена на ключ.
З вигляду журналу я зрозумів, що його було пошкоджено співробітниками поштового відділення в м.Українка. Тому що на журналі не зазначено адресата, а написано ручкою
« С12-51 ». Таким чином тільки співробітники поштового відділення м.Українка могли знати кому надсилається даний журнал.
Додатково повідомляю, що вже протягом 4-місяців я помічаю, що конверти в яких я отримував кореспонденцію (а саме журнали) вже були відкриті.
На підставі викладеного, керуючись керуючись ст. 40 Конституції України, 1, 3, 7, 15, 18, 19, 20 Закону України ”Про Звернення Громадян”:
Прошу, з метою подальшого недопущення неповажного і образливого ставлення до клієнтів поштового відділення в м.Українка, винести догану співробітникам поштового відділення.
Про результати розгляду заяви та вжиті заходи прошу повідомити письмово у строк встановлений чинним законодавством за адресою заявника.