'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Уважаемый Виктор Иванович, можно ли считать офертою, п  (Прочитано 2694 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

дима

• Гість

Уважаемый Виктор Иванович, можно ли считать офертою, присланый мне договор на ком услуги, если он без печати и подписи КП? И что посоветуете делать если я не согласен подписывать этот договор, составлять протокол рознагласий или просто отпправить подписаный с моей стороны типовой договор по Пост №560(новое предложение).
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Якщо Вам надіслали проект договору з супровідним листом на фірменому бланку, з підписом керівника юридичної особи, тоді це оферта. У іншому випадку - ні. Рекомендую у відповідь на оферту надіслати підписаний Вам договір з протоколом розбіжностей, про що зазначити перед підписом у договорі. Майте на увазі, що Типовий договір по КМУ-560 повинен мати 2 обов\\\'язкові додатки, інакше з ним погоджуватися не варто. Це повинен бути прозоро сформований тариф (алгоритм формування я недавно виклав у цьому Форумі), а також перелік послуг, які фактично надаються. Обидва додатки повинні бути у вигляді завірених копій документів, затверджених органом місцевого самоврядування по вашому будинку окремо ("колгоспні" тарифи, тобто для всього житлового фонду, або для окремих категорій будинків, суперечать КМУ-560). Бути ініціатором у цьому питанні щодо оферти не рекомендую, бо тоді право на протокол розбіжностей переходить до протилежної сторони. І у разі непогодження протоколу Вами Вам же й доведеться вирішувати спір у суді. А у першому варіанті це доведеться робити ЖЕО.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
Дивіться мій пост від 2008-03-09 18:40:19 .
« Reply #2 : 11 Березня 2008, 19:03:33 »

Дивіться мій пост від 2008-03-09 18:40:19 .
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email