'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: підкажіть будь ласка. я вже третій день бігаю по всім к  (Прочитано 2634 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

замучившиеся

• Гість

підкажіть будь ласка. я вже третій день бігаю по всім комунальникам , але не можу укласти договіри. Справа така: 1.5. років назад я с прилюдних торгів придбала квартиру, колишні власники виселятись не хотіли. Рішенням суду їх виселили, є акт виконавця про примусове виселення. Колишні власники весь цей час. та ще й до того за послуги не сплачували. Тепер від мене вимагають погасити їх борги з часу придбання квартири. На мої пояснення. що я там не мешкала, а договори у них були з колишніми власниками та ті повинні були платити за спожиті ними послуги ( вони ж їх споживали), що комунальники згідно закону зобов"язані на мою вимогу укласти зі мною договір - не реагують. Що мені робити? Подавати в суд з вимогою укласти договір, але ж це довго. А я фактично не маю права користуватись ні газам, ні опленням ні так далі, бо вони на мене в суд через самовільне користування потягнуть.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Ну, це не зовсім так. Комунальними послугами Ви маєте право користуватися за умови їх оплати, оскільки людина не може існувати без води, віодвідведення, тепла, освітлення, засобів приготування їжі тощо. Якщо Ви вичерпали можливості мирного вирішення конфлікту з житлово-комунальною організацією щод укладення Типових договорів згідно з постановами КМУ №№ 560 та 630, а також щодо заборгованості попередніх власників, то доведеться звертатися до суду. За весь час незаконного користування квартирою колишні власники повинні сплатити за ЖКП, або відшкодувати їх вартість Вам, як новому власнику. Ви можете їх також притягнути до відповідальності через суд. До речі, цю вимогу було варто було пред\\\'явити під час судового розгляду справи про примусове виселення. Хоч і зараз не пізно.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email