Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.
Важливо і терміново, що робити далі?а)змінити формулювання позовних вимог і подати нову заяву;б)подати апеляційну заяву з вимогою розглянути справу по суті. Рішення від 25 листопада, отримав 2-го грудня у помічника судді, (рішення тільки-но підготували й видали).
3) підготувати та укласти із споживачем договір на надання житлово-комунальних послуг з визначенням відповідальності за дотримання умов його виконання згідно з типовим договором;
Как я думаю, завтра истекает срок подачи аппеляции. Не зависимо от выбранного пути защиты (новый иск или аппеляция) следует точно выяснить различие между формулировкой ВСУ и формулировкой поданного мной иска. Без понимания сути отличий получим пинг-понг.
Как я думаю, завтра истекает срок подачи аппеляции.
Цитата: Валерий С від 03 Грудня 2014, 09:14:05Как я думаю, завтра истекает срок подачи аппеляции. Рішення від 25.11.2014р. Перший день на оскарження 26.11.2014р. - 27, 28, 29, 30, 1, 2, 3, 4, десятий день - 05.12.2014р.Проте, у разі неотримання повного рішення 25.11.2014р. , Ви можете подати клопотання про подовження строку на подання скарги. Якщо факт отримання рішення у повному обсязі 02.12.2014р. задокументовано, то клопотання задовільнять.