Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.
Просто я с ней не согласен!Но вы можете сказать что я не прав!
Пробовал разобраться, но вижу что не могу сам.Суть изложена тут.http://www.urist.in.ua/showthread.php?t=239233
"Портновський" закон від 07.07.2010 № 2453-VI складався з власне самого закону, його Прикінцевих положень (розділ XII), Перехідних положень (розділ XІІІ). Прикінцевими положеннями встановлено порядок набрання ним чинності (п. 1), втрату чинності іншими законами і НПА (п. 2), внесення змін до інших законів, у т. ч. процесуальних (п. 3).Законом від 12.02.2015 № 192-XIII "Про забезпечення права на справедливий суд" внесені зміни до низки законодавчих актів (зокрема, процесуальних), а ЗУ № 2453-VI з наступними змінами викладено в іншій редакції (п. 9). Тобто в іншій редакціїї викладено саме ЗУ № 2453-VI (п. 9), а не зміни, які ним були у 2010 р. внесені по інших законах, у т. ч. процесуальних, оскільки ЗУ № 2453-VI та інші закони (ГПК, КПК, КАС, КУпАП) були і є різними законодавчими актами. Процесуальні закони не є невід'ємним "тілом" якогось іншого закону. Отже, ЗУ № 2453-VI викладений в іншій редакції п. 9, а зміни до КПК (наприклад) п. 5 ЗУ № 192-XIII. "Зміни 2010 р." не анулюються новою редакцією ЗУ № 2453-VI, крім того ЗУ № 192-XIII не встановлено, що ЗУ № 2453-VI втрачав чинність.
Стаття 90. Оформлення законопроектів, проектів інших актів6. Законопроект, у якому пропонується внести зміни до закону (законів), не може поєднуватися зі змінами до Конституції України. Законопроект може передбачати внесення змін лише до тексту первинного законодавчого акта (закону, кодексу, основ законодавства тощо), а не до закону про внесення змін до цього законодавчого акта.
8. Якщо для реалізації положень поданого законопроекту після його прийняття необхідні зміни до інших законів, такі зміни мають викладатися в розділі "Перехідні положення" цього законопроекту або в одночасно внесеному його ініціатором окремому законопроекті. До законопроекту додається перелік законів та інших нормативних актів, прийняття або перегляд яких необхідно здійснити для реалізації положень законопроекту в разі його прийняття.
Но раздел 12 ЗУ о судоустройстве - есть частью закона?
Вы видели, я выложил ссылки на 2 закона
Вы видели, я выложил ссылки на 2 закона, которые приняты ПОСЛЕ 30.07.2010г., которыми внесены изменения в 12 раздел. (читай в ДРУГИЕ законы, в которые нужно было изменения вносить НАПРЯМУЮ, а не через ЗУ о судоустройстве, если правильно читать РЕГЛАМЕНТ).
[Только зарегистрированные пользователи могут видеть ссылки. ]
{Підпункт 3.1 пункту 3 розділу XII втратив чинність на підставі Кодексу № 4651-VI від 13.04.2012}
{Підпункт 3.5 пункту 3 розділу XII втратив чинність на підставі Кодексу № 2456-VI від 08.07.2010}Бюджетний кодекс України