'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Видача фальсифікованих довідок паспортисткою ЖЕД  (Прочитано 1503 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Веталь

• Гість

Декілька років паспортистка ЖЕД видає комунальним організаціям фальсифіковані довідки про зареестрованих осіб в квартирі №46, де я проживаю. Ці підприємства на основі таких довідок переоформлюють на мене чужий рахунок (сусідки по квартирі), а потім подають позов до суду, вимагаючи таким чином заплатити чужу заборгованність. Я вже втомлений з боротьбою с цією хунтою, яка прикривається тим, що, мовляв, помилка вийшла... Що мені зробити в такій ситуації?   :'(
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Декілька років паспортистка ЖЕД видає комунальним організаціям фальсифіковані довідки про зареестрованих осіб в квартирі №46, де я проживаю. Ці підприємства на основі таких довідок переоформлюють на мене чужий рахунок (сусідки по квартирі), а потім подають позов до суду, вимагаючи таким чином заплатити чужу заборгованність. Я вже втомлений з боротьбою с цією хунтою, яка прикривається тим, що, мовляв, помилка вийшла... Що мені зробити в такій ситуації?   :'(

Подати заяву про злочин до найближчого управління міліції (ст. 358 КК).
Записаний

Вэталь

• Гість

Харківська міліція НЕ НАХОДИТЬ в діях паспортистки ознаків Злочину!  Таку відповідь я одержав з Дзержинського райвідділу внутрішніх справ...  Такі пироги...  А ви пишите звертатись в міліцію... Батька рідного продадуть за гроші...
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Харківська міліція НЕ НАХОДИТЬ в діях паспортистки ознаків Злочину!  Таку відповідь я одержав з Дзержинського райвідділу внутрішніх справ...

Протягом 10 днів після подачі заяви про злочин слід оскаржувати бездіяльність (невнесення повідомлення про злочин до ЄРДР) в порядку ст. 303 КПК до суду.
Записаний

+ Швидка відповідь

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email