'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Оставлена без рассмотрения "Заява на скасування судового наказу" - что делать?  (Прочитано 19348 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Юлиябел

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Квитанции, таких страничек с квитанциями еще 8, заявления в теплосеть 3 шт., (не знаю, нужно ли их выставлять)
« Останнє редагування: 09 Червня 2015, 00:39:09 від Юлиябел »
Записаний

Юлиябел

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

И в конце 2 их листа - ухвала + "для відома", кот. они так и не послали. И НИЧЕГО больше там НЕТ!
Записаний

Gelo

• Досвідчений дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email

По фото из дела видно, что  Вам направляется для ознакомления СП. Потом нет фото конверта подтверждающее ваше получение почтой. В описи дела тоже нет записи, об этом. С какой даты получения СП выполнен отсчет 10 дней?  Можно сказать, что о СП информация из единого реестра, а сроки получения откуда взялись?
Записаний

Юлиябел

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Gelo, спасибо! Но я вообще не вижу информации про судебный приказ! Про ухвалу - да, но ее вообще не отправили, а про приказ я вообще ничего не увидела...
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю

Вам показували не те, що треба.  Це або маніпуляція, або наслідок порушення діловодства
Цитувати
28.12. У разі надходження заяви про скасування судового наказу вона підшивається до матеріалів справи наказного провадження.

http://dsa.court.gov.ua/userfiles/Nakaz%20173.pdf
Потрібно дивитись матеріали справи 2Н/638/5113/14
Записаний

Gelo

• Досвідчений дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email

Фамилии в деле соответствуют событиям в СП?
Здесь без Ю.В. не разобраться!
 Очень интересно по срокам для апелляции, что скажет Ю.В.
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Відлік строку розпочався. Ухвалу отримано 08. Перший день 09, п'ятий - 13. Але це віхідний... Можно подати(відправити) у понеділок - 15-го.
Записаний

Юлиябел

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Юрію Васильовичу, добрий вечір!
По перше - Ю. Б. - це я, Юлія Бельмас.
Ще - мені давали цю справу, підшиту, нічого зайвого в них не було...
Вимагали не виносити з приміщення суду...
Записаний

Юлиябел

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Юрію Васильовичу - той № справи, який Ви мені пропонуєте дивитись - Судовий наказ, я людина некомпітентна в цих справах, але чи може бути там потрібна мені інформація?
Я просила ознайомитися з провадженням по скасуванню цього Судового наказу, № - той, що в реєстрі - я щось не так зробила?

Справа № 638/1062/15-ц

Провадження № 2-с/638/100/15

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

30.01.2015                                             м.Харків

Суддя Дзержинського районного суду м. Харкова Хайкін В.М. розглянувши заяву ОСОБА_1, ОСОБА_2 , про скасування судового наказу,-

ВСТАНОВИВ:

29.01.2015 року заявники звернулися до суду з заявою про скасування судового наказу, виданого Дзержинським районним судом м.Харкова 08.10.2014 року за заявою КП «Харківські теплові мережі» про стягнення з заявника заборгованості.

Згідно частини 1 статті 105 ЦПК України, боржник має право протягом десяти днів з дня отримання копії судового наказу та доданих до неї документів подати заяву про його скасування. Заява про скасування судового наказу може також бути подана органами та особами, яким законом надано право захищати права, свободи та інтереси інших осіб.

Заявники зазначають, що отримали судовий наказ 22.01.2015 року, однак доказів в обґрунтування зазначеного факту, суду не надано.

Згідно частини 2 статті 105-1 ЦПК України, заява боржника про скасування судового наказу, подана після закінчення строку, встановленого частиною 1 статті 105 ЦПК України, залишається без розгляду, якщо суд за заявою особи, яка її подала, не знайде підстав для поновлення строку для подання цієї заяви .

Суддя, встановивши, що заява, не відповідає нормам чинного законодавства, залишає її без розгляду.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст.105-1 ЦПК України суд,-

УХВАЛИВ:

Заяву ОСОБА_1, ОСОБА_2 про скасування судового наказу виданого Дзержинським районним судом м.Харкова 08.10.2014 року за заявою КП «Харківські теплові мережі» про стягнення заборгованості - залишити без розгляду.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Апеляційного суду Харківської області через Дзержинський районний суд м. Харкова шляхом подачі апеляційної скарги протягом п'яти днів з дня її проголошення. У разі якщо ухвалу було постановлено без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя:         
Записаний

Юлиябел

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Переглянула, дякую -

28.12. У разі надходження заяви про скасування судового наказу
вона
підшивається до матеріалів справи наказного провадження.
Якщо заяву було залишено без руху і недоліки усунуто:
ухвала  про  залишення  заяви
без  руху,  супровідний  лист  про
надіслання копії ухвали про залишення заяви без руху та повідомлення про
вручення  поштового  відправлення  або  розписка  з  даними  про  одержання
копії ухвали заявником чи його представником;
документи,  надані  заявником  на
усуненн
я  недоліків,  у  тому  числі
виправлена заява у разі, якщо недоліки усунуто шляхом подання заявником
виправленої за формою або змістом заяви; 
інші документи, подані на
усунення недоліків;
у  разі  надіслання  документів  до  суду  поштою

конверт,  в  якому
надійшли документи
на
усунення недоліків;
у разі залишення заяви без розгляду

ухвала про залишення заяви без
розгляду та копія супровідного листа про надіслання не пізніше наступного
дня після постановлення ухвали боржнику копії такої ухвали;

Так ось я й ПИТАЮ - ЩО ЦЕ ТАКЕ - СУПРОВІДНИЙ ЛИСТ??? Де він у моєі справі?!
Дякую заздалегідь.
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Єдина користь від переглянутого це відсутність будь-яких доказів надсиланння судом і вчасного отримання Вами Ухвали про залишення заяви без розгляду ( поштового повідомлення про отримання поштового відправлення нема).
А отримання 08.06. тепер підтверджено відповідним записом і Вашим підписом. Таким чином клопотання про поновлення строку на оскарження цієх Ухвали буде задоволено.
Для задоволення апеляційної скарги на Ухвалу дуже допомогли б матеріали справи 2Н/638/5113/14. А саме наявність поштового повідомлення про отримання поштового відправлення з СН у, зазначену Вами, дату.
Ваша заява про скасування СН ( точніше її копія, раз її залишили без розгляду) повинна була бути підшита в папку справи  2Н/638/5113/14, а не в окрему.
Цитувати
Так ось я й ПИТАЮ - ЩО ЦЕ ТАКЕ - СУПРОВІДНИЙ ЛИСТ??? Де він у моєі справі?!
Аркуш № 12. Очевидно, що він або не відправлений, або відправлений простим листом, який, можливо, загубився (це "прокол" суду). Простий лист не реєструється поштою і доказів його отримання нема.
Подібний повинен був бути і з СН.
« Останнє редагування: 10 Червня 2015, 01:15:18 від Юрій Васильович »
Записаний

Юлиябел

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Дуже вдячна, Юрій Васильвич!!!
Хочу порадитися - що, витребувати матеріали справи 2Н/638/5113/14 (Судового наказу)? Але на час потрібен...
Чи додати конверт від 22.01. 2015 року (він в мене є) та відстеження з сайту Укрпошта?
Як Ви мені порадите?
Записаний

Юлиябел

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Вибачте, ще - яке ще клопотання про поновлення строку на оскарження цієх Ухвали?
Я ж тільки іі отримала! Я фото додам.
Що мені треба поновляти?
Записаний

Gelo

• Досвідчений дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email

Чи додати конверт від 22.01. 2015 року (він в мене є) та відстеження з сайту Укрпошта?
Вы знакомились с делом. Если там действительно нет подтверждения об отправке этого конверта, т.е. отметки Укрпочты, зачем Вам показывать конверт? Кто и как докажет получение этого конверта. Вы официально узнали о происходящем после знакомства с делом. Это произошло 08.06.
Ю,В. указал дату отсчета подачи апелляции и дал пояснения.
Єдина користь від переглянутого це відсутність будь-яких доказів надсиланння судом і вчасного отримання Вами Ухвали про залишення заяви без розгляду ( поштового повідомлення про отримання поштового відправлення нема).
А отримання 08.06. тепер підтверджено відповідним записом і Вашим підписом. Таким чином клопотання про поновлення строку на оскарження цієх Ухвали буде задоволено.
Для задоволення апеляційної скарги на Ухвалу дуже допомогли б матеріали справи 2Н/638/5113/14. А саме наявність поштового повідомлення про отримання поштового відправлення з СН у, зазначену Вами, дату.
Ваша заява про скасування СН ( точніше її копія, раз її залишили без розгляду) повинна була бути підшита в папку справи  2Н/638/5113/14, а не в окрему.
Не делайте поступки против себя.
Подавая заявление о продлении сроков укажите как на доказательство расписку оставленную Вами в деле (желательно указать стр. дела) где стоит дата ознакомления с делом и Ваша подпись.
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Хочу порадитися - що, витребувати матеріали справи 2Н/638/5113/14 (Судового наказу)? Але на час потрібен...
Звісно потрібно було б бачити матеріали справи 2Н/638/5113/14. І посилатись чи на них,чи на їх відсутність.
Копію конверту від 22.01. 2015 року  та відстеження з сайту Укрпошти додати обов'язково.
Записаний

+ Швидка відповідь

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email