'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шановний Віктор Іванович!  (Прочитано 2662 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Nashe Misto

• Гість
Шановний Віктор Іванович!
« : 27 Березня 2008, 21:30:54 »

800 x 600, 41 кБ
Шановний Віктор Іванович!

1. Так ОСББ успішно працюють в умовах коли немає ніяких додаткових навантажень збоку монополіста і єдині між ними відносини це сплата за спожиту ОСББ електричну енергію, без урахування загальних витрат.

2. ОСББ не бралися за посередницьку діяльність між власниками квартир і монополістом і взяло на себе 12 позицій відповідальності перед власниками квартир.

3. Стосовно інших проблем і з іншими монополістами, якщо попустити зараз, то вини неодмінно будуть і з водою, і з теплом, і з газом...

4. Перекрити дорогу НКРЕ сьогодні - це не допустити свавілля з його боку завтра.

5. Ви, як юрист постійно відводити зір від сутті і намагаєтеся заплутати ситуацію.

І в цьому Ви не перевершені, але у нас одна вимога від ОСББ - "Розраховуватися тільки за електричну енергію використану на освітлення місць загального користування, роботу ліфтів, підкачку води і тощо". Все інше покладається на власників квартир і РЕМу туди дорога.

6. Відносно політичних спекуляцій, то нам вони в загали не потрібні. Не займайте нас і ми не будемо робити політичного піару. Але власниками обленерго є ті самі політики і ми про кожного з них маємо відомості. Тому не гріх використати і ці методи.

7. Так! Наші ОСББ не прийняли на баланс будинки і ніколи не приймуть. Так! Нам нічого хвилюватися. А, все для того щоб упередити назавжди такі дії по прикладанню обов`язків продавців продукту, продукції ( електричної енергії, тепла, води, тощо) на вчасно створених "придурків" від ОСББ.

Кожен повинен сам торгувати своїм продуктом! В чому я помиляюсь?

8. Проблеми з іншими послугами ми знаємо і загально будинкові лічильники на тепло, воду у нас є і ми контролюємо показники цих лічильників, але приймати на себе функції посередників Боже збав! Ми не даємо монополісту взяти більше ніж витратили наші будинки і контролюємо показники разом з ними і при свідках.

9. Допоможіть нам визнати ці правила НКРЕ не дійсними і примусити встановити окремі лічильники для потреб ОСББ і це всі наші вимоги. ОСББ платить за себе, а власники квартир – за себе. Оце та ціль, яку ми Вам намагаємося довести у продовж двох місяців.

Все інше Інтернет демагогія. Олігархи – руки геть від ОСББ!!!
Записаний

Sirko

• Гість

А можна поцікавитись, які 12 позицій відповідальності перед власниками взяли ваші ОСББ?

Вчора я таки отримав рішення Верховного суду України, яке залишило в силі рішення апеляційного суду та суду першої інстанції, яким відмовлено в задоволенні мого позову до ОСББ про спонукання до укладення договорів, передбачених 560 і 630 постановами КМУ. Основна аргументація суду - відсутність такої норми в Статуті ОСББ, чим воно і користується.

Тобто на цей час, на відміну від будинків, що обслуговуються ЖЕКами (УЖГ), у власників квартир в будинках з ОСББ немає договірних відносин ні із ОСББ, ні із виконавцями ЖК послуг (Київводоканал, Київенерго...). При чому незрозуміло на підставі чого ОСББ стягує з власників квартир кошти за комунальні послуги (водопостачання, опалення, утримання) до яких фактично ніякого відношення не має та ще й грозиться позовами до суду за їх несплату.

Таим чином поодинокі власники квартир в ОСББ повністю позбавлені права впливу на якість та повноту надання ЖК послуг.

Я повністю погоджуюсь із Віктором Івановичем у тому, що ОСББ це мертвонароджене дитя нашої недолугої законодавчої системи, яке з одного боку дає можливість державі відхрестись від необхідності утримання житлового фонду, а з іншого відкриває широке поле для зловживань царьків, які усілякими правдами і неправдами пробились до керівництва ОСББ.

Скажіть тепер мені з якого дива ОСББ кураще від ЖЕКу, від якого можна все таки добитись укладення договорів, який повинен відповідати (на відміну від ОСББ) за якість наданих послуг і з яким можна боротись хоча б у судовому порядку ?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Відповідаю спочатку учаснику Sirko-Київ. Рішення ВСУ дуже цікаве, і якщо воно так сформульоване, тоді відкривається пряма дорога до Європейського суду з прав людини. Чи не могли б Ви дати точне посилання на це рішення, яке повинно надійти до Електронного реєстру судових рішень, і я б його там знайшов? Або надіслати мені факсом чи ел-поштою. Факс: 457-40-72. Я маю намір його оприлюднити та розкритикувати.

Щодо 12 запитань з Павлограду. Мені здається, що тема для дискусій вичерпана. Єдине, чого я не отримав, це конкретних пропозицій, які саме пункти ПКЕЕ, затверджених НКРЕ, слід змінити, і яким саме чином. Тоді обговоримо, чи є підстави визнавати їх недійсними. На даний час я таких юридично обґрунтованих підстав не бачу, а тому не можу нічого обіцяти.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email