Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.
(прав на передачу боргу від споживачів центр НЕМАЄ)
Як захиститися від нього в суді?
Види діяльності Код КВЕД 82.11 Надання комбінованих офісних адміністративних послуг (основний);Код КВЕД 82.20 Діяльність телефонних центрів;Код КВЕД 63.11 Оброблення даних, розміщення інформації на веб-вузлах і пов'язана з ними діяльність;Код КВЕД 69.10 Діяльність у сфері права
69.10 Діяльність у сфері праваЦей клас включає: юридичне представництво інтересів однієї сторони, що виступає проти іншої сторони в судах або інших судових органах, як особисто членами колегії адвокатів, так і під їх керівництвом: консультаційні послуги та представництво в цивільних справах консультаційні послуги та представництво в кримінальних справах консультаційні послуги та представництво в трудових суперечках загальні консультації та складання юридичних документів: свідоцтв про реєстрацію підприємств, статутів підприємств та інших документів, пов'язаних зі створенням підприємств патентів і авторських прав підготовку різних юридичних документів, заповітів, доручень тощо діяльність державних та приватних нотаріусів, судових виконавців, третейських суддів, експертів і арбітрів
Цитувати(прав на передачу боргу від споживачів центр НЕМАЄ)Ви мали на увазі передачу права на стягнення боргу від виконавців послуг до цього центру?
(боржники через незаконні тарифи)
розпорядник персональних даних - фізична чи юридична особа, якій володільцем персональних даних або законом надано право обробляти ці дані від імені володільця;
Може стисло написати їм, що вони дезінформовані щодо наявності у мене боргу за ЖКП, що рахунки КП ГІОЦ визнані судом недійсними і такими, що не підлягають оплаті, що для мого будинку не визначена прибудинкова територія, не встановлені її площа та межі, що комунальними працівниками ніколи не робилась звітність про обсяг та якість виконаних робіт, що тарифи на ЖКП з грудня 2006 року по червень 2014 року визнані судами незаконними і нечинними з моменту їх прийняття (всім попереднім КП я все це писав)?
Для початку направте їм запит на підставі чого вони висувають до Вас притензії, якщо ця інформація не наведена у їхньому листі,
5. ПРАВА І ОБОВ’ЯЗКИ КОНЦЕРНУ ТА ЙОГО УЧАСНИКІВ5.1. КОНЦЕРН має право:5.1.1. Укладати угоди, набувати майнові та особисті немайнові права, нести обов’язки, бути позивачем і відповідачем у судах усіх інстанцій.5.1.2. Координувати діяльність учасників КОНЦЕРНУ, забезпечуючи при цьому найбільш ефективну їх взаємодію.5.1.2. Представляти інтереси учасників КОНЦЕРНУ у виконавчому органі Київської міської ради (Київській міській державній адміністрації), Київській міській раді, органах державної влади, у тому числі в судах, інших організаціях, установах, підприємствах.
...надішліть їм копії всіх судових рішень, якими цей борг визнано недійсним.
Після скасування СН я їм знову запропонував оферту по останнім законним тарифам 2000 та 2002 років, але вони відмовились від неї і позовну заяву до суду так і не подали.
Надійшов лист від Комунального концерну «Центр комунального сервісу»...Чи потрібно їм взагалі відповідати?Може стисло написати їм, що вони дезінформовані щодо наявності у мене боргу за ЖКП, що рахунки КП ГІОЦ визнані судом недійсними і такими, що не підлягають оплаті, що для мого будинку не визначена прибудинкова територія, не встановлені її площа та межі, що комунальними працівниками ніколи не робилась звітність про обсяг та якість виконаних робіт, що тарифи на ЖКП з грудня 2006 року по червень 2014 року визнані судами незаконними і нечинними з моменту їх прийняття (всім попереднім КП я все це писав)?
у 2012 році пропонував оферту
Цитуватиу 2012 році пропонував оферту Зараз 2016р. Ви Все життя будете посилатися на 2012р.?
Якщо Ви в 2012р. пропонували оферту, а Вам відмовили неправомірно, де позов про визнання договору укладеним?