'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Вибачте мене Віктор Іванович! Я, помилково сплутав дог  (Прочитано 2749 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Nashe misto

• Гість

Вибачте мене Віктор Іванович! Я, помилково сплутав договір на утримання будинку з договором на управління будинком. Наші ОСББ взяли будинки у УЖКГ на утримання згідно з договором при організації об`єднань.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Тепер залишається знову питання - який зміст договору на утримання? Яка роль ОСББ у контексті ЗУ "Про житлово-комунальні послуги"? Значить ОСББ не є управителем, а є утримувачем, тобто балансоутримувачем? Тоді ми знову повертаємось до обов\\\'язків балансоутримувача. А якщо будинок на баланс ОСББ не переданий, то утримувач, тобто балансоутримувач, залишився попередній.

Що ж насправді відбулося? Може процитуєте основні положення укладеного договору на утримання? Хто визначений в ньому у якості виконавця послуг? Хто несе відповідальність за оплату теплової енергії, води і водовідведення, за послуги з утримання будинку та прибудинкової території? А що це таке "договір при організації об\\\'єднань", яким нормативним актом він передбачений?
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email