'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Більше 50% доходу українці витрачають на харчування та комуналку  (Прочитано 1750 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Більше 50% доходу українці витрачають на харчування та комуналку

Цитувати
Населення України витрачає більше 50% доходу на продукти харчування і комунальні послуги.

Про це йдеться даних Держстату, пише UBR.

Як зазначається, в цілому з 2010 року структура витрат наших співгромадян практично не змінюється.

Однак за підсумками минулого року підросла частка витрат на житлово-комунальні послуги (з 12,3% до 14,8%), на охорону здоров'я (з 4,9% до 5,3%), а також на готелі та ресторани (з 2,5% до 2,6%)

У той же час, менше люди стали витрачатися на алкоголь і тютюнові вироби (з 7,8% до 7,1%), одяг і взуття (з 5,3% до 4,9%), побутову техніку (З 4,1% до 3,9%), транспорт (з 11,1% до 10,4%), а також на відпочинок і культуру (з 4,3% до 3,7%).

http://www.epravda.com.ua/news/2016/03/24/586681/
Записаний

nemo

• *
  • City: Запоріжжя
    • Перегляд профілю

Цитувати
Немецкий производитель термостатов Tado опубликовал инфографику, в которой рассказал о результатах своей деятельности в 2014 году. Впрочем, нас в этой инфографике интересует одна конкретная карта: какую температуру устанавливают на ночь пользователи термостатов в своей квартире в каждой стране.

Німці показали, при якій температурі сплять багаті європейці
Записаний

Олександр_2015

• *
    • Перегляд профілю

І це логічно, бо Україна найдальше від Гольфстриму, зими холодніші, будинки більше охолоджуються, люди на вулицях мерзнуть і тому хочуть хоч вночі зігрітись. Я жив у Німеччині 3,5 роки і знаю, про що кажу.
Записаний

Олександр_2015

• *
    • Перегляд профілю

Більше 50% доходу українці витрачають на харчування та комуналку
В 2016 році - більше 90%.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email