'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Яким чином повинна відшкодовуватись різниця в тарифах  (Прочитано 985 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Єнея

  • Гість

Доброго вечора.
У мене таке питання. На балансі державного підприємства, де я працюю, є гуртожитки. Мешканці гуртожитків сплачують житлово-комуналі послуги згідно тарифів НКРЕКП, а підприєство сплачує Євро-реконструкції згідно середнього навантаження за Гкал.
Є гуртожитки зі встановленими приладами обліку теплопової енергії, а є такі, де не встановлено їх. От там де їх не встановлено і виникає різниця в нарахуваннях різниці тарифів, бо мешканці платять за м3, а підприємство сплачує за Гкал. Через це виникає збиток у підприємства.
У мене питання хто повинен відшкодовувати підприємству цю різницю? Чи ця різниця повинна лягати на плечі підприємства?
Бо перевірка ДФІ інкриміную посадовим особам мого підприємства бездіяльність, що підприємство нічого не робило, щоб борг погасити з бюджету. Але згідно законодавства лише виробнику послуг повинна  відшкодовуватись ця різниця. А моє підприємство є посередником між виробником і кінцевим споживачем послу.  Яким чином можна захиститись? Які доводи можна приводити ДФІ, щоб довести, що в законодавстві відсутнє відшкодування для підприємст, які уитроимують на своєму балансі гуртожиткі.
буду вдячна за відповідь. дуже потрібна допомога, бо перевіряючи ДФІ не хочуть нічого слухати, вони спираються на те, що наше підприємство пивинно біло затверджувати тарифи. Але які тари мі маємо і в кого затверджувати, коли не є їх виробниками?? Це як битись головою об стіну.
Можливо ви підскажете, яким чином можна довести свою правоту.
Записаний

Перо

  • Супермодератор
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 8691
    • Перегляд профілю

Незрозуміло, чому у мешканців гуртожитків немає прямих договорів з монополістом-виконавцем послуги. Це виключає "посередництво", відповідно й усі проблеми. Поспілкуйтеся з главами ЖБК, ОСББ на цю тему.
Записаний
 

+ Швидка відповідь


Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email