'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Як розв\\\'язати юридичні колізії, що виникли після лікві...  (Прочитано 2720 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Як розв\\\'язати юридичні колізії, що виникли після ліквідації районного КП УЖГ та утворення декількох нових комунальних підприємств? Читайте тут:

http://io.com.ua/s27220
Записаний

Алекс

• Гість
ЖЕКИ- плодятся как тараканы
« Reply #1 : 12 Квітня 2008, 23:33:54 »

ЖЕКИ- плодятся как тараканы

Интересно, что решит суд...

И кому теперь следует писать пердложение на заключение типовых договоров:

КП УЖГ Солом\\\'янського району м. Києва,

"Дирекції з управління та обслуговування житлового фонду" или КП "Індустріальне" ?

Старому КП УЖГ соответсвующие заявления написаны более месяца назад, но пока ни ответа ни привета.
Записаний

Алекс

• Гість

Спасибо, с чтения этого документа я и начал.

Остается открытым вопрос, на какую из контор людям нужно писать заяву с требованием заключить договора?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Пропоную почати з КП "Індустріальне". Я вже таку заяву подав на три квартири. Зареєстрував. І навіть одна працівниця в інженерній службі почала знайомитися. Бідна жінка! Проживає в одному з цих будинків, і раптом, внаслідок реформування КП, попала під мій "обстріл". Ну як вона справиться з непосильним завданням свого шефа підготувати Типові договори, затверджені постановами КМУ №№ 560 та 630? Тут видатні генії ЖКГ міста Києва вже на протязі 2,5 років нічого не можуть второпати! І все тому, що за словами заст. начальника ГУ ЖКГ КМДА Морозова саме я розвалив міське господарство, а не він.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email