Віктор Іванович! Ви написали: "Буржуазна демократія - погана річ. Але кращої ніхто не придумав."
Не розумію? Яка демократія? У нас з Вами комунно-феодалізм! Ну де хтось бачив чи чув за отим бугром, що воно таке отой ЖЕК чи наш випєндрістий РЕМ? Німці і французи вже б пів країни спалили, якщо їм підкинули б таких буржуазних демократів. Терпляча у нас нація, дуже терпляча.
Хочу розповісти одну билину, яка нещодавно була у нас у Павлограді. Так от. Наша жіночка працювала на американську компанію «Морісон - Кнутсон», яка у нас у Павлограді займалася утилізацією твердого ракетного палива. І одного разу вона запізнилася на роботу. Директор Джон запитав її у чому справа і вона пояснила – у нас у будинку два дні не було води, а я перед тим замочила білизну, яка простояла у мильній воді два дні. А сьогодні у ранці дали воду і я нарешті попрала її, а за часом не услідкувала. Директор Джон пробачив їй, але через півгодини викликав її знову і запитав чи часто у її будинку немає води, на що вона відповіла що дуже часто. Тоді Джон запропонував їй змінити постачальника води на іншого і коли дізнався, що іншого постачальника води не має, був сильно здивований і обурений. Ось Вам і буржуазна демократія! Ні все ж таки терпляча у нас нація, але це не на завжди. Боремося і поборемо!