'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Віктор Іванович! Ви написали: \"Буржуазна демократія - п  (Прочитано 2705 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Nashe misto

• Гість

Віктор Іванович! Ви написали: "Буржуазна демократія - погана річ. Але кращої ніхто не придумав."

Не розумію? Яка демократія? У нас з Вами комунно-феодалізм! Ну де хтось бачив чи чув за отим бугром, що воно таке отой ЖЕК чи наш випєндрістий РЕМ? Німці і французи вже б пів країни спалили, якщо їм підкинули б таких буржуазних демократів. Терпляча у нас нація, дуже терпляча.

Хочу розповісти одну билину, яка нещодавно була у нас у Павлограді. Так от. Наша жіночка працювала на американську компанію «Морісон - Кнутсон», яка у нас у Павлограді займалася утилізацією твердого ракетного палива. І одного разу вона запізнилася на роботу. Директор Джон запитав її у чому справа і вона пояснила – у нас у будинку два дні не було води, а я перед тим замочила білизну, яка простояла у мильній воді два дні. А сьогодні у ранці дали воду і я нарешті попрала її, а за часом не услідкувала. Директор Джон пробачив їй, але через півгодини викликав її знову і запитав чи часто у її будинку немає води, на що вона відповіла що дуже часто. Тоді Джон запропонував їй змінити постачальника води на іншого і коли дізнався, що іншого постачальника води не має, був сильно здивований і обурений. Ось Вам і буржуазна демократія! Ні все ж таки терпляча у нас нація, але це не на завжди. Боремося і поборемо!
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Я не про ЖЕКи, а про закони. Законів слід дотримуватися (це вимога Конституції), а боротися за їх зміну - ніхто не забороняє. Однак, право законодавчої ініціативи належить обмеженому числу суб\\\'єктів. Та й кавалерійською атакою нічого змінити неможливо. Спробуйте запропонувати проекти змін до Законів "Про теплопостачання", "Про питну воду питне водопостачання", "Про житлово-комунальні послуги", до Наказу держжитлокомунгоспу "Про порядок визначення виконавців житлово-комунальних послуг", "Про ОСББ" та інших, взаємно їх узгодити, запропонувати одномк з депутатів ВРУ для внесення у відповідні комітети. Мало не покажеться. Мені доводилося цим займатися, так що маєте досвід з перших рук. Дуже невдячна ця робота!

А щодо Правил, Порядків та інших нормативно-правових актів - їх не можна змінити без узгодження з законами. Тому боротьба ради боротьби нічого не дасть. У цій роботі, як і будь-якій іншій, потрібні повноваження і професіоналізм. ОСББ не має ні того, ні іншого. Пропоную забути про утопічні мрії і спуститися на грішну землю. Можливо, самоліквідуватися. Або погодитися з вимогами законодавства.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Громадяни багатьох країн світу вимушені жити за безглуздими і небезпечними законами: http://www.zavtra.com.ua/news/humor/68930
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email