520 x 429, 58 кБПід час сутички з охоронцями захопленої території дитсадка сталося кровопролиття. Судово-медична експертиза визначила цей випадок як напад зі спецзасобами, тобто з собакою. Це кваліфікується як кримінальний злочин! – розповідає Микола Никифорович Жуков,- Як це сталося? В суботу 20 жовтня я пішов шукати міліціонера, який зобов’язаний тут стояти. Його задача – тут патрулювати, якщо починається сутичка – викликати наряд. Бачу, міліціонера цього половину дня немає. Тому я став шукати. І дізнався, що він якраз “квасить” з тими хлопцями, які на нас напали, такі бугаї в чорному з охоронної фірми. Його прізвище, здається, Згурський. Отож, я пішов його шукати, а мені назустріч вийшов такий тип з величезним собакою. Собацюра, напевне, важить 40-50 кілограмів. Величезний пес! Каже: “ідіть звідси”. А я кажу: “покличте міліціонера, він у вас, я знаю”. І дійсно, міліціонер був у них, він потім вийшов. Цей охоронець напустив на мене собаку. Вона на поводку у нього була, не якась там бродяча. На мене напала людина, озброєна собакою. Він дав команду. І собака кинувся на мене, порвав нові брюки, вкусив. Довелося робити щеплення від сказу, лікувати ногу, новий костюм треба буде купляти... Розслідування з приводу цього злочину міліція починати не хоче..