Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.
Что касается кассационной жалобы, то ее должен составить юрист, который считает мои требования правильными и . если нельзя на данном этапе бороться за все, то нужно побороться за ту часть, которая реальна на данном этапе.
Ну я же это и прошу, но пока все только критикуют , а предложений нет. Почитайте, ни одного дельного совета. Я задаю четкие вопросы, а мне на них не отвечают , совсем , как наши чиновники. Им задаешь ряд вопросов, получаешь на один глупый ответ, а другие они или игнорируют или не читают( это я про чиновников). Похожая ситуация, к сожалению, и на форуме. Ответы форумчан скорее можно отнести к разделу « полемика», а не к советам или помощи.
Ув. Gelo Да, попался мне молодой и не опытный адвокат, но он не плохой человек и у него еще жизнь в переди, научится. Он старался, а виновна юридическая компанія «Кириченко и портнеры», которые обещали дать опытного адвоката по спорам с ЖЕК.
Как я понимаю, именно в решениях судов нужно искать те мелочи . за которые можно потятуть ниточку, а их там достаточно
2. Підставами касаційного оскарження є неправильне застосування судом норм матеріального права чи порушення норм процесуального права.
Шановний thunderclapКупуючи квартиру в занедбаному стані, я по-перше, не міг з ясувати в якому стані перекриття будинку, який я не купував, по-друге, в кошторисі витрати тільки на роботи, які в статуті балансоутримувача. Як би я купував квартиру разом зі стінами і перекриттями, то була б інша справа. Ви знаєте , що будинок є власністю Київської міської ради, що вона на утримання свого майна отримує кошти з бюджету.
1. ..... що власники квартир дво- або багатоквартирних житлових будинків та житлових приміщень у гуртожитку, незалежно від підстав набуття права власності на такі квартири, житлові приміщення, є співвласниками допоміжних приміщень у будинку чи гуртожитку, технічного обладнання, елементів зовнішнього благоустрою.
або діє радянський механізм ЖЕКівський варіант. Але ЖЕК не є власником будинку. Згідно до ЗУ "Про ЖКП" він за договорм з власником(співвласниками) утримує та обслуговує будинок, надаючи їм житлово-комунальні послуги, за що отримує відповідну плату згідно затверджених ОМС тарифів. Я не дарма питав Вас, чи Ви юрист. Хочу Вас трохи теж просвітити. Власник будинку діє за договором з балансоутримувачем, якому в статуті прописується « виконання всього комплексу робіт по утриманню будинку…». Оце завдання від власника будинку (Київської міської ради) балансоутримувач, в лиці свого структурного відділення у вигляді ЖЕК, декларує «співвласнику» ( власнику кв.) і пропонує йому отримувати комунальні послуги , при цьому додавати 10% за оплату цих послуг на поточний ремонт будинку. В договорі немає пункту про спільне утримування будинку. На свій запит я отримав відповідь про те, що будинок утримується за рахунок бюджету( копію додам, оригінал надав ап.. суду).
1) Судом (та і Вами) якось дивним чином не враховується та обставина, що під час чинного договору вчинялися дії по відновленню несучої спроможності конструктивних елементів будинку, а не моєї квартири. В договорі немає пункту про обов язок саме мені виконувати ці роботи. В той же час це внесено до статуту бал-а.
2) Немає реакції на моє запитання про ст.. 631 п. 4. Порушник умов договору живий і здоровий та функціонує на даний час.
3) про збитки застосована 22ст. ЦК, в той час коли повинен застосовуватися закон про ЖКП , який є спеціальним, а в ньому є ст.. 20 п.3. «споживач має право: на відшкодування збитків завданих його майну або приміщенню….в наслідок надання або ненадання житлово-комунальних послуг.» ,
4) Поточний ремонт не потребує проекту.
Капітальний ремонт будівлі - комплекс ремонтно-будівельнихробіт, пов'язаних з відновленням або покращенням експлуатаційнихпоказників, із заміною або відновленням несучих абоогороджувальних конструкцій та інженерного обладнання без змінибудівельних габаритів об'єкту та його техніко-економічнихпоказників.
5) При покупці квартири мово йшла тільки про приміщення, будинок я не купляв. Це все про роботи до 2006р. Хочу , що б ми не плутали етап до 2096р. і другий етап з 2007р.
суд прийшов до висновку, що позивачем вчинено дії в майнових інтересах іншої особи без її доручення, що регулюється положеннями глави 79 ст.ст.1158-1160 ЦК України
Шановний thunderclap! Ви мабуть здивуєтесь , але це рішення КС я знаю майже на ізусть , але в ньому йдеться про приміщення, а не про будинок.
Давайте жити реаліями, подобається Вам чи ні , а де-юре всі будинки крім ОСББ є власністю громади. Для того, щоб передати старі будинки у власність мешканців , їх треба відремонтувати за кошт держави. Ви повинні знати, що новозбудований будинок, якщо не створив ОСББ, то йому назначається бал-ч.
1.1. Допоміжні приміщення (підвали, сараї, кладовки, горища, колясочні і т.ін.) передаються безоплатно у спільну власність громадян одночасно з приватизацією ними квартир (кімнат у квартирах) багатоквартирних будинків. Підтвердження права власності на допоміжні приміщення не потребує здійснення додаткових дій, зокрема створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку, вступу до нього.
Я никак не могу научиться цитировать, как это делают на форуме, потому отдельным абзацем выпишу смысл моих просьб