'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - roma_08_09@ukr.net

Сторінок: [1]
1
Запитання / розясніть будь-ласка...
« : 27 Квітня 2016, 18:15:40 »
Доброго дня!!! склалася слідуюча ситуація, я за результатами проходження конкурсу буду призначений на посаду державного службовця. Виникло питання відкриття банківського рахунку для нарахування заробітньої платні. Я бажаю обслуговуватись та отримувати заробітню платню виключно в ОЩАДБАНКУ, варіанти з іншими банківськими установами для мене не є приємлимі з осоистих переконань. Але, при спробі відкриття банківського рахунку для отримання заробітної плати в ОЩАДБАНКУ я зіштовхнувся з проблемою неможливості відкриття, так як, державна установа, в якій я претендую на роботу, має зарплатний проект лише з ПРИВАТБАНКОМ, тобто ОЩАДБАНК не може відкрити мені зарплатній рахунок, з пояснень працівників ОЩАДБАНКУ державна установа не бажає підписувати з ОЩАДБАНКОМ зарплатний проект. Проконсультуйте, надайте розяснення будь-ласка,
1. Чи маю я право вимагати перерахування заробітної платні виключно на рахунок ОЩАДБАНКУ, і
2. Чи передбачена законодавством України відмова державному службовцю у виборі банківської установи для обслуговування (отримання заробітної плати)???
3. Чи є відсутність зарплатного проекту державної установи з банком підставою для відмови у виборі працівником саме цого банку для отримання заробітньої платні???
 дякую. з повагою.

2
Доброго дня!!! ситуація слідуюча, як власник квартири в багатоповерховому будинку(будинок на балансі ВУЖКГ) я перебуваю в договірних відносинах з місцевим ВУЖКГ щодо надання послуг з вивезення твердих побутових відходів, постачання холодної води та водовідведення, утримання будинків споруд та прибудинкової території. термін дії попередніх договорів закінчився влітку 2015 року, хоча і договір вважався продовженим ще на рік, 01.02.2016 року з відповідною заявою звернувся в ВУЖКГ з пропозицією переукласти вищезазначені договори. через деякий час ВУЖКГ надіслало поштою нові договори (незмінені, типові) які мене не влаштовують, тому як на мою думку вони не містять всіх необхідних умов. 17.02.2016 року я особисто, під підпис відповідальної особи ВУЖКГ, повернув запропоновані договори без свого підпису, але з заявою про згоду укласти договір (окремо на кожен із запропонованих до підпису договорів), але на інших умовах (фото прикріплюю), на даний час ніякої відповіді не отримав, змінених договорів мені для підпису не надали. в усній розмові посадова особа ВУЖКГ повідомила що вони неможуть вносити НІЯКИХ змін в типовий договір, по причині начебто заборони зі сторони антимонопольного комітету!!!!!. які мої подальші дії повині буди в ситуації яка склалась??? проконсультуйте будь-ласка.

3
Доброго дня шановні дописувачі! проконсультуйте та порадьте будь-ласка в слідуючому питанні: в дитинстві мій син мав посвідчення "дитини яка потерпіла від Чорнобильської катастрофи" серед іншого в посвідченні було зазначено "доза опромінення ЩЗ у 1986 році - 14.7 срг" народився він 01.1986 року. зараз йому 30 років, проживає на території, яка не віднесена до зон повищеного забруднення, після досягнення повноліття посвідчення на "доросле" не обміняв. Чи можу я зараз, на підставі того "дитячого" посвідчення отримати повноцінне "чорнобильське" посвідчення??? який алгоритм та порядок моїх дій повинен бути??? куди заме мені звертатися по зазначеному питанні??? посвідчення отримували у відділі при райдержадміністрації, по досягненні сином 16-ти років ми звернулись з проханням обміну "дитячого" посвідчення на "доросле", але тоді нам відповіли відмовками типу "зачекайте, невідомо чи після 16 років можна Вам видавати таке посвідчення" а врешті той відділ скоротили, після чого ніяких дій ми не вчиняли по цьому питанні. дякую. з повагою.

4
Запитання по ЖКП / понижающие диоды...
« : 04 Лютого 2016, 13:31:34 »
Доброго вечора!!! я є інвалідом війни 2 групи, маю приватизовану трьохкімнатну квартиру на 5 поверсі 5 поверхового будинку, балансоутримувачем будинку є міськрада, тобто обєднання співвласників багатоквартирних будинків не створене. Я, як власник квартири перебуваю у договірних відносинах з місцевим ВУЖГ, зокрема мною укладені договори щодонадання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій та договір про надання послуг з постачання холодної води та водовідведення(на основі типових договорів). Ситуація слідуюча, ЖЕК, за власною ініціативою, вмонтував в мережу освітлення підвальних приміщень (коридору підвалу, підвалів мешканців будинку) діоди (трансформатори) які понизили напругу в мережі з 220 вольт на 100 вольт (з метою економії??? зручності??) в підвалі практично не видно, дуже погане освітлення, світло від лампочок мало того що дуже слабке ще й мерехтливе, доводиться користуватись додатково ліхтариками щоб розгледіти! проконсультуйте будь-ласка, чи правомірні вищевказані дії ВУЖКГ???? чи має ЖЕК право понижувати напругу в підвальних приміщенях?? як мені діяти в даному випадку. дякую.

5
Доброго дня!!! багатоквартирний будинок (в якому я є власником приватизованої квартири) а також прибудинкова каналізація перебуває на балансі ВУЖКГ, питання слідуюче, каналізаційні колодязі біля нашого будинку закриті не передбаченими кришками, а перебувають напівзакритими сторонніми предметами, кусками бетону, наспіх примітивно збитими дерев’яними щитами, що не забезпечує надійність закриття каналізаційного колодязю, а навпаки, діти які граються біля будинку, в темну пору часу перехожі можуть випадково потрапити в "закритий" таким чином колодязь. Підскажіть будь-ласка, чи передбачений такий (посторонніми предметами) спосіб закриття каналізаційних колодязів??? чи в нормативних актах десь передбачено що колодязь повинен бути закритий саме каналізаційною кришкою і нічим іншим??? чим взагалі це регулюється?? чи можу я змусити ВУЖКГ (яким чином, заява, акт-претензія???) ліквідувати вищевказаний спосіб закриття і закрити саме передбаченими каналізаційними кришками??? дякую!

6
Доброго дня!!! я є інвалідом війни 2 групи, маю приватизовану трьохкімнатну квартиру на 5 поверсі 5 поверхового будинку. маю 100 відсоткову пільгу на оплату комунальних послуг, але, жек нараховує за "лишню площу" квартири,  тобто, в квартирі прописані три чоловіка, я, дружина, син. ЖЕК нараховує кожен місяць певну суму, аргументуючи це тим, що пільга моя стосується мене та дружини, пільга охоплює оплату за 52.2 м2, а площа квартири 62.2 м2, тобто за лишнє я повинен платити, в середньомісячну норму по воді, газу, світлу я вкладаюсь, тобто нараховують за обслуговування.  ніяких розяснень детальних мені не надавали. З 2009 року я принципово не оплачую нарахування ЖЕКу за цю лишню площу, погрожують позовом до суду, коли я звертаюсь з вимогою полагодити дах, чи вказую інші недоліки в роботі ЖЕКу, вони завжди відповідають типу -"ви самі порушуєте договір, у вас борг, так що оплатіть його, а потім вимагайте". підскажіть будь-ласка:
1) як мені діяти в даній ситуації???
2) чи правомірно ЖЕК нараховує мені суми до оплати за лишню площу(чим це передбачено)?
3) чи варто оплачувати данний борг чи є інші законні варіанти уникнення цього боргу??
Дякую!!! буду радий будь-якій пораді, консультації!!!!!

7
Доброго вечора!!! ситуація слідуюча, я є інвалідом війни 2 групи, маю приватизовану трьохкімнатну квартиру на 5 поверсі 5 поверхового будинку, балансоутримувачем будинку є міськрада (або ВУЖКГ, ще дізнаюсь), тобто обєднання співвласників багатоквартирних будинків не створене. Я, як власник квартири перебуваю у договірних відносинах з місцевим ВУЖГ, зокрема мною укладені договори щодонадання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій та договір про надання послуг з постачання холодної води та водовідведення(на основі типових договорів). Зіштовхнувся зі слідуючою проблемою, покриття даху будинку перебуває в поганому стані (будинок побудовано в 1991 році, з того часу ремонт не робився), покриття потріскалось і вода почала попадати на техповерх а звідти на загальний коридор 5 поверху, дивом не залило квартиру. Звернувся до ВУЖКГ з вимогою провести ремонт даху, відповідь надіслали слідуючу, що по нашому будинку вони не надають таку послугу, так як майже всі мешканці відмовились від неї і від деяких інших послуг (чи мають право мешканці будинку відмовитись без моєї згоди??), я відмови ніякої не писав. Спираючись на законодавство "дають зрозуміти" що "ви є власником приватизованої квартири, отже на праві співласності володієте і іншими частинами будинку", але після мого звернення на Урядову гарячу лінію все таки зробили точковий ремонт даху і перебілили коридор. Порадьте, проконсультуйте, як мені діяти (бажанно з посиланням на законодавчі акти), як змусити ВУЖКГ провести ремонт даху в майбутньому, коридорів, як змусити виконувати обовязки згідно договору між мною та ВУЖКГ??? прикріплюю фото мого останього звернення і відповіді ВУЖКГ, для повної картини  того що відбувається, можливо в когось були подібні випадки. Коли усно звертаюсь до ЖЕКУ зустрічаю повне нерозуміння, ніякої інформації дізнатись толком неможна. Буду радий будь-які інформації, порадам, якщо потрібні фото договорів, пишіть, зроблю!!!! з повагою Анатолій.

Сторінок: [1]

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email