'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - roma_08_09@ukr.net

Сторінок: [1] 2 3
1
Запитання / Re: розясніть будь-ласка...
« : 28 Квітня 2016, 21:26:02 »
можливо я не вірно зрозумів п.3 ПКМУ №37 від 20.01.2016 року в частині - "Міністерствам, іншим центральним та місцевим органам виконавчої влади протягом місяця за умови виконання вимог пункту 2 цієї постанови вжити в установленому порядку заходів до укладення договорів не менше ніж з трьома уповноваженими банками для виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ.", тобто в будь-якій державній установі повинні бути укладені зарплатні проекти (чи інші якісь договори??) не менше ніж з ТРЬОМА уповноваженими банківськими установами??? чи я щось не вірно розумію??? розясніть будь-ласка

2
Запитання / Re: розясніть будь-ласка...
« : 27 Квітня 2016, 20:48:03 »
дуже Вам дякую!!!

3
Запитання / Re: розясніть будь-ласка...
« : 27 Квітня 2016, 19:11:58 »
тобто, якщо я правильно зрозумів якщо я відкрию простий рахунок (НЕ КОНКРЕТНО ЗАПЛАТНИЙ) в банківській установі (з якою в роботодавця-держустанови не укладений т.з. зарплатний проект) і в формі заяви на імя керівника (у відповідності ст.24 ЗУ "про оплату праці") попрошу перераховувати належну мені заробітну платню саме на цей рахунок, то  мої дії будут правомірними??? чи  роботодавець -державна установа  може заперечити цьому???? дякую.

4
Запитання / розясніть будь-ласка...
« : 27 Квітня 2016, 18:15:40 »
Доброго дня!!! склалася слідуюча ситуація, я за результатами проходження конкурсу буду призначений на посаду державного службовця. Виникло питання відкриття банківського рахунку для нарахування заробітньої платні. Я бажаю обслуговуватись та отримувати заробітню платню виключно в ОЩАДБАНКУ, варіанти з іншими банківськими установами для мене не є приємлимі з осоистих переконань. Але, при спробі відкриття банківського рахунку для отримання заробітної плати в ОЩАДБАНКУ я зіштовхнувся з проблемою неможливості відкриття, так як, державна установа, в якій я претендую на роботу, має зарплатний проект лише з ПРИВАТБАНКОМ, тобто ОЩАДБАНК не може відкрити мені зарплатній рахунок, з пояснень працівників ОЩАДБАНКУ державна установа не бажає підписувати з ОЩАДБАНКОМ зарплатний проект. Проконсультуйте, надайте розяснення будь-ласка,
1. Чи маю я право вимагати перерахування заробітної платні виключно на рахунок ОЩАДБАНКУ, і
2. Чи передбачена законодавством України відмова державному службовцю у виборі банківської установи для обслуговування (отримання заробітної плати)???
3. Чи є відсутність зарплатного проекту державної установи з банком підставою для відмови у виборі працівником саме цого банку для отримання заробітньої платні???
 дякую. з повагою.

5
ну на той момент мені прислали для підпису саме типовий договір про постачання холодної води та водовідведення. точно такий же як і минулі роки. а що мені робити в ситуації яка склалась?? надіслав заяви про згоду укласти договори на інших умовах, пройшов вже місяць, реакції зі сторони жеку ніякої, договір як би не укладений

6
Доброго дня!!! ситуація слідуюча, як власник квартири в багатоповерховому будинку(будинок на балансі ВУЖКГ) я перебуваю в договірних відносинах з місцевим ВУЖКГ щодо надання послуг з вивезення твердих побутових відходів, постачання холодної води та водовідведення, утримання будинків споруд та прибудинкової території. термін дії попередніх договорів закінчився влітку 2015 року, хоча і договір вважався продовженим ще на рік, 01.02.2016 року з відповідною заявою звернувся в ВУЖКГ з пропозицією переукласти вищезазначені договори. через деякий час ВУЖКГ надіслало поштою нові договори (незмінені, типові) які мене не влаштовують, тому як на мою думку вони не містять всіх необхідних умов. 17.02.2016 року я особисто, під підпис відповідальної особи ВУЖКГ, повернув запропоновані договори без свого підпису, але з заявою про згоду укласти договір (окремо на кожен із запропонованих до підпису договорів), але на інших умовах (фото прикріплюю), на даний час ніякої відповіді не отримав, змінених договорів мені для підпису не надали. в усній розмові посадова особа ВУЖКГ повідомила що вони неможуть вносити НІЯКИХ змін в типовий договір, по причині начебто заборони зі сторони антимонопольного комітету!!!!!. які мої подальші дії повині буди в ситуації яка склалась??? проконсультуйте будь-ласка.

7
Доброго дня шановні дописувачі! проконсультуйте та порадьте будь-ласка в слідуючому питанні: в дитинстві мій син мав посвідчення "дитини яка потерпіла від Чорнобильської катастрофи" серед іншого в посвідченні було зазначено "доза опромінення ЩЗ у 1986 році - 14.7 срг" народився він 01.1986 року. зараз йому 30 років, проживає на території, яка не віднесена до зон повищеного забруднення, після досягнення повноліття посвідчення на "доросле" не обміняв. Чи можу я зараз, на підставі того "дитячого" посвідчення отримати повноцінне "чорнобильське" посвідчення??? який алгоритм та порядок моїх дій повинен бути??? куди заме мені звертатися по зазначеному питанні??? посвідчення отримували у відділі при райдержадміністрації, по досягненні сином 16-ти років ми звернулись з проханням обміну "дитячого" посвідчення на "доросле", але тоді нам відповіли відмовками типу "зачекайте, невідомо чи після 16 років можна Вам видавати таке посвідчення" а врешті той відділ скоротили, після чого ніяких дій ми не вчиняли по цьому питанні. дякую. з повагою.

8
так, насос працює постійно, коли бувають перебої з електропостачання, і мотор не працює, то води вище третього поверху немає

9
насос підкачки води наявний, стоїть в підвальному приміщенні. але тиск нормальний не дає, вода на пятий поверх доходить слабким напором

10
проконсультуйте будь-ласка данний документ не є розрахунком складової тарифу "освітлення МЗК"???

11
"неналежна якість освітлення підїзду" то я взагальному написав, суть проблеми була в тому, що на підїзд було лише пару лампочок, деякі поверхи були в темноті, лампочки були відсутні і плафони відсутні, також в деяких місцях були оголені проводи, які стирчали зі стіни.

"Цікаве інше, в переліку послуг нема "поточного ремонту конструктивних елементів будинку". Тобто на ремонт покрівлі грошей не передбачено. Відмовитися від таакої послуги не є можливим. Подавайте скаргу на дії КП (по розрахунку) та ОМС (по затвердженню) щодо незаконного тарифу." - підскажіть будь ласка де вказано, що відмовитись не є можливим???

ще одне, на дії ЖЕК (по розрахунку) і ОМС (по затвердженню) куди скаргу подавати??? в самий ОМС чи в інший орган???

"Витребуйте розрахунок складової тарифу "освітлення МЗК"" - витребовувати в ЖЕК чи в ОМС?
дякую Вам за консультацію.

12
місяць назад мною було викликано представника ЖЕК та спільно з ним складено акт-претензії стосовно неналежної якості освітлення підїзду, та відсутності каналізаційних люків прибудинкової каналізації (будинок та прибудинкова каналізація перебуває на балансі ЖЕКу. сьогодні отримав відповіді на акти претензії.... шановні форумчани, порадьте, проконсультуйте, чи є такі відповіді відповідними чинному законодавству?? що можливо на Вашу думку не так в даних відповідях?? за що можна "зачіпитись" та який порядок моїх подальших дій??? з повагою.

13
Запитання по ЖКП / понижающие диоды...
« : 04 Лютого 2016, 13:31:34 »
Доброго вечора!!! я є інвалідом війни 2 групи, маю приватизовану трьохкімнатну квартиру на 5 поверсі 5 поверхового будинку, балансоутримувачем будинку є міськрада, тобто обєднання співвласників багатоквартирних будинків не створене. Я, як власник квартири перебуваю у договірних відносинах з місцевим ВУЖГ, зокрема мною укладені договори щодонадання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій та договір про надання послуг з постачання холодної води та водовідведення(на основі типових договорів). Ситуація слідуюча, ЖЕК, за власною ініціативою, вмонтував в мережу освітлення підвальних приміщень (коридору підвалу, підвалів мешканців будинку) діоди (трансформатори) які понизили напругу в мережі з 220 вольт на 100 вольт (з метою економії??? зручності??) в підвалі практично не видно, дуже погане освітлення, світло від лампочок мало того що дуже слабке ще й мерехтливе, доводиться користуватись додатково ліхтариками щоб розгледіти! проконсультуйте будь-ласка, чи правомірні вищевказані дії ВУЖКГ???? чи має ЖЕК право понижувати напругу в підвальних приміщенях?? як мені діяти в даному випадку. дякую.

14
проконсультуйте будь-ласка, вчора, з представниками ВУЖКГ, було складено акт-претензію щодо неналежного ненадання, а в частині і взагалі ненадання послуг з утримання будинку, в частині освітлення місць загального користування. сьогодні бригада електриків ВУЖКГ провела роботу по усуненню недоліків, але мене вона незадовільняє, вона на мою думку проведена неякісно і не в повному обсязі. питання які цікавлять, чи повинна робота яка проведена по акті претензії здаватись ВУЖКГ безпосередньо заявнику??? чи взагалі передбачено прийняття проведеної роботи??? яким чином це здійснюється??? яким чином я повинен висловити ВУЖКГ незадоволення якістю проведеної роботи??? чи передбачено документально кількість лампочок яка повина освітлювати коридор загального користування, підїзд, прибудинкову територію??? дякую!!!

15
доброго дня!!! був в міськраді, хотів витребувати саме структуру тарифу по свому будинку, саме рішення про затвердження тарифу є, додаток є той що я завантажив, а от додатку самого з структурою тарифу до данного рішення НЕМАЄ!!!! зіслались на те що даний додаток наєвний в минулорічних рішеннях, він кажуть не мінявся,  тобто є в них лише рішення з одним додатком (фото яких я і завантажив в данну тему) а додаток з структурою тарифу відсутній!!!! попросив знайти попередє рішення за минулі роки, де є , так як вони сказали"додаток про структуру тарифу, обіцяли знайти і перетелефонувати, на жаль дзвінка небуло, видно не знайшли:)  завтра піду виясняти, підскажіть будь ласка, чи можливо таке що рішення про затвердження видане в 2015 році, а додаток про структуру тарифу діє ще з попередніх до 2015 років??? як мені діяти в даній ситуації??? порадьте будь ласка!!!!!

Сторінок: [1] 2 3

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email