'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Обережно ЦКС - колектор за ЖКП  (Прочитано 13878 раз)

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.

Юрій Васильович

• Супермодератор
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю
Re: Обережно ЦКС - колектор за ЖКП
« Reply #30 : 09 Березня 2016, 10:15:08 »

Як діяти? Можливо треба дописувачам форуму треба скаласти якийсь  алгоритм дій (шаблони листів) стосовно даного листа ЦКС, адже його вже отримало мабуть багато мешканців Києва.
Не  завадить.
Записаний

Олександр_2015

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #31 : 09 Березня 2016, 18:53:27 »

Виконавець, посилаючись на ч. 7 ст. 26 ЗУ "Про ЖКП" та ч.1 ст.634 ЦКУ, довгих  перемовин вести не буде.
Дійсно - я вислав виконавцю послуг з ЦО та ГВ свою оферту, оскільки їх договір приєднання містить розбіжності з типовим договором та неприйнятні істотні умови: зокрема – незаконні тарифи, які прямо суперечать п.п. 1, 2, 7 ст. 30 Закону № 1875-IV «Про житлово-комунальні послуги» і були оскаржені в Окружному адміністративному суді України (адміністративна справа №826/20330/14, суддя Амельохін В.В.), незаконно занижену свою відповідальність майже у 50 разів і т. ін. Вони її відхилили, вислали мені свою, я її відхилив з тих само причин і вони одразу подали в суд. Провадження правда зупинено і думаю, може ще буде зупинено 1-2 роки... А мій позов до них про перерахунок розглядається вже 7 місяців (тільки попереднє судове засідання), ну то вже таке... :)
« Останнє редагування: 09 Березня 2016, 18:56:50 від Олександр_2015 »
Записаний

Олександр_2015

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #32 : 09 Березня 2016, 19:14:46 »

Отримав точнісінько такого листа. Ситуація подібна.
Скасовано три судових накази: 2012 р. (обслуговування будинку), 2011, 2012 (централізоване опалення).
Договори з попередніми КП були укладені 01.05.2012 (централізоване опалення),  01.04.2013 (обслуговування будинку). До них ніяких договорів не було; мій позив на укладення договору на ЦО (нарахування за будинковим теплолічильником) попереднє КП скасувало в суді першої інстанції, потім і мою апеляцію.
Т.ч. починаючи з  дат укладення договорів заборгованності по ЦО немає, по утриманню будинку  - є, так як нараховали за тарифами після 20, у зв'язку з наявністю попереднього боргу, а я сплачував за тарифом до 20 числа, рахуючи, що за укладенним договором  боргу немаю.
Претензію щодо перерахунку за скасованими тарифами  направив уже до нової КК в лютому 2016 р., як відповідь на їх претензію по сплаті заборгованності.

Як діяти? Можливо треба дописувачам форуму скаласти якийсь  алгоритм дій (шаблони листів) стосовно даного листа ЦКС, адже його вже отримало мабуть багато мешканців Києва.
У Вас все набагато простіше - Ви все визнали і платите за незаконними тарифами. Це Ваше право. Я не тільки тарифи не визнаю (їх суди визнали незаконними з моменту їх прийняття), а навіть те, що попереднє КП надавало мені ЖКП по утриманню будинку та прибудинкової території. Тому все індивідуально. Я буду писати їм акт-претензію про перерахунок по тарифам, які затверджені розпорядженням КМДА № 748 від 19.05.2000 р. «Про встановлення розмірів тарифів на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій в м. Києві» (зареєстроване в Київському міському управлінні юстиції 19.05.2000 р. за № 54/246) і розпорядженням КМДА № 1245 від 20.06.2002р., зареєстрованим в КМУЮ 27.10.2002р. за № 46/429 (із змінами та доповненнями, внесеними розпорядженнями КМДА № 1907 від 14.10.2003р.,  № 2249 від 10.12.2004р.), але при умові, що вони доведуть факт надання ЖКП по утриманню будинку та прибудинкової території за 15 місяців (від квітня 2013 до червня 2014 включно). Тобто це ситуація, коли не тільки договору по утриманню будинку та прибудинкової території не було, а й ЖКП не було, а тарифи діяли від 2000 року. По ЦО, ГВ, ХВ та ВВ за ці 15 місяців навпаки - через суд можна визнати укладеним договір в моїй редакції (по тарифам від 2002 року), оскільки ці ЖКП безперебійно надавались...
« Останнє редагування: 09 Березня 2016, 19:35:59 від Олександр_2015 »
Записаний

Valery

• Досвідчений дописувач
  • City: Київ
    • Перегляд профілю
« Reply #33 : 29 Березня 2016, 07:57:29 »

Написав відповідь КК. Суть: КП, представником яких є КК, повинні були самі надати КК інформацію про причини виникнення "боргу", які викладені у моїх заявах на скасування СН.
Записаний

Олександр_2015

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #34 : 30 Березня 2016, 02:51:24 »

нового КП "Керуюча компанія..." все це не стосується, бо воно тільки з травня 2015 року надає ЖКП і тому поки що не входить у КК ЦКС. Я йому запропонував нещодавно оферту - вони над нею наразі розмірковують.
Отримав відповідь від КП "Керуюча компанія..." на свій лист, де я запропонував  їм свою оферту з останніми законними тарифами 2000 року. Не чекав, що КП відповість на всі мої питання, крім самого головного - моєї оферти! Вони про неї навіть не згадали, хоча я надав посилання на всі судові рішення про незаконність тарифів на ЖКП у м. Києві!  :o  :)
І навіть пішли мені на зустріч і "в ручному режимі" зарахували мої кошти (які я перерахував на п/р КП) до бази КП "ГІОЦ"...
То коли мені краще подавати до суду, щоб визнати цей договір укладеним? Через 2 роки і 10 місяців?  ???
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю
« Reply #35 : 31 Березня 2016, 13:31:08 »

То коли мені краще подавати до суду, щоб визнати цей договір укладеним? Через 2 роки і 10 місяців?  ???

Тут хтось знає краще Вас -коли саме слід подавати Ваш позов? ???
Записаний

Олександр_2015

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #36 : 31 Березня 2016, 17:08:52 »

Я маю на увазі - чи маю я право подавати цей позов не одразу, коли з'явилась така можливість, а, припустимо, через 3 роки?
Записаний

Valery

• Досвідчений дописувач
    • Перегляд профілю
« Reply #37 : 12 Квітня 2016, 07:58:25 »

Написав відповідь ЦКС. Суть: КП, представником яких є КК, повинні були самі надати КК інформацію про причини виникнення "боргу", які викладені у моїх заявах на скасування СН.

Отримав відповідь.
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
    • Перегляд профілю
« Reply #38 : 12 Квітня 2016, 16:00:46 »

Отримав відповідь.
Звичайна відписка.
Ніякого НПА про "механізм перерахунку на підставі рішень судової влади" не потрібно.
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
    • Перегляд профілю
« Reply #39 : 19 Березня 2018, 17:52:34 »

Претензію щодо перерахунку за скасованими тарифами  направив уже до нової КК в лютому 2016 р., як відповідь на їх претензію по сплаті заборгованності.
Написав відповідь КК. Суть: КП, представником яких є КК, повинні були самі надати КК інформацію про причини виникнення "боргу", які викладені у моїх заявах на скасування СН.
Написав відповідь ЦКС. Суть: КП, представником яких є КК, повинні були самі надати КК інформацію про причини виникнення "боргу", які викладені у моїх заявах на скасування СН.
Отримав відповідь.

На цьому форумі скорочення КК означає "Кримінальний кодекс України" http://gro-za.org/forum/index.php?topic=8701.msg47421.html#msg47421
 У Ваших текстах то або "Комунальний концерн" - КК ЦКС , або "Керуюча компанія..." - КП ККзОЖФ.  Враховуйте, будь ласка...
Записаний

bav

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #40 : 20 Березня 2018, 09:48:34 »

(click to show/hide)

(click to show/hide)

Як Вам думка ЦКС?
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю
« Reply #41 : 29 Березня 2018, 15:29:30 »

Як Вам думка ЦКС?

Якщо Вам дошкуляє ГІОЦ, то допоможу з адмін. позовом про визнання незаконними старих незареєстрованих РКМДА (від 27.01.97 р. N 80, від 15.04.97 р. N 478 та ін.) якими регламентоване його діяльність. Особливо цікаво, якщо з когось судовим наказом чи рішенням суду стягнуто на користь ГІОЦ "борг" за ЖКП. У свій час я програв ці справи, де в судових рішеннях було зазначено, що ці РКМДА є актами індивідуальної дії, що мовля до мене не застосовуються (з повним ігноруванням доказів зворотнього). У мене з 2010 р. ніяких відносин з ГІОЦ немає, бо на його рахунки не сплачено жодної копійки з мого боку; лише надходять рахунки з їх реквізитами, натомість законодавство у сфері захисту персональних даних з того часу докорінно змінилося. Проте, з 15.12.2017 р. строки на оскарження цих РКМДА
https://www.gioc.kiev.ua/files/File/80_1997.htm
https://www.gioc.kiev.ua/files/File/478_97.htm
не обмежені, бо я вважав і вважаю їх нормативно-правовими актами.
Записаний

+ Швидка відповідь

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email