Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.
Як діяти? Можливо треба дописувачам форуму треба скаласти якийсь алгоритм дій (шаблони листів) стосовно даного листа ЦКС, адже його вже отримало мабуть багато мешканців Києва.
Виконавець, посилаючись на ч. 7 ст. 26 ЗУ "Про ЖКП" та ч.1 ст.634 ЦКУ, довгих перемовин вести не буде.
Отримав точнісінько такого листа. Ситуація подібна.Скасовано три судових накази: 2012 р. (обслуговування будинку), 2011, 2012 (централізоване опалення).Договори з попередніми КП були укладені 01.05.2012 (централізоване опалення), 01.04.2013 (обслуговування будинку). До них ніяких договорів не було; мій позив на укладення договору на ЦО (нарахування за будинковим теплолічильником) попереднє КП скасувало в суді першої інстанції, потім і мою апеляцію.Т.ч. починаючи з дат укладення договорів заборгованності по ЦО немає, по утриманню будинку - є, так як нараховали за тарифами після 20, у зв'язку з наявністю попереднього боргу, а я сплачував за тарифом до 20 числа, рахуючи, що за укладенним договором боргу немаю.Претензію щодо перерахунку за скасованими тарифами направив уже до нової КК в лютому 2016 р., як відповідь на їх претензію по сплаті заборгованності.Як діяти? Можливо треба дописувачам форуму скаласти якийсь алгоритм дій (шаблони листів) стосовно даного листа ЦКС, адже його вже отримало мабуть багато мешканців Києва.
нового КП "Керуюча компанія..." все це не стосується, бо воно тільки з травня 2015 року надає ЖКП і тому поки що не входить у КК ЦКС. Я йому запропонував нещодавно оферту - вони над нею наразі розмірковують.
То коли мені краще подавати до суду, щоб визнати цей договір укладеним? Через 2 роки і 10 місяців?
Написав відповідь ЦКС. Суть: КП, представником яких є КК, повинні були самі надати КК інформацію про причини виникнення "боргу", які викладені у моїх заявах на скасування СН.
Отримав відповідь.
Претензію щодо перерахунку за скасованими тарифами направив уже до нової КК в лютому 2016 р., як відповідь на їх претензію по сплаті заборгованності.
Написав відповідь КК. Суть: КП, представником яких є КК, повинні були самі надати КК інформацію про причини виникнення "боргу", які викладені у моїх заявах на скасування СН.
Цитата: Valery від 29 Березня 2016, 07:57:29Написав відповідь ЦКС. Суть: КП, представником яких є КК, повинні були самі надати КК інформацію про причини виникнення "боргу", які викладені у моїх заявах на скасування СН.Отримав відповідь.
Як Вам думка ЦКС?