'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: ОАС, № 2а-9685/11/2670 (невідповідність РКМДА № 478 від 15.04.97 р. Конституції)  (Прочитано 13964 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

У зв'язку із хворобою судді розгляд справи перенесено на 13 червня 2012 р. о 14-30.
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю
Записаний

Валентина

• Активний Дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email

Я думаю, можливо використати це рішення, як нововиявленна обставина в справах про стягнення заборгованості по квитанціям КП ГІОЦ.
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Я думаю, можливо використати це рішення, як нововиявленна обставина в справах про стягнення заборгованості по квитанціям КП ГІОЦ.

Можна використати, якщо про оплату на користь КП ГІОЦ суди у рішеннях посилалися як на обов'язок.
Записаний

Валентина

• Активний Дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email

Я мала на увазі, що рахунки від КП ГІОЦ нікчемні бумажки,  можна посилатись, що рахунки від ЖЕО не надсилались, отже боргу нема.
Записаний

Helen

• *
    • Перегляд профілю

Цитувати
можна посилатись, що рахунки від ЖЕО не надсилались
Я саме так і стверджувала ще рік назад в АСУ - не допомогло (вірніше, аргумент був повністю проігнорований, а в рішенні ані строчки з цього приводу).
Тому, у Касації я також навела це ствердження   (при цьому досить ЖИРНО - для особливо глухих і незрячих).
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Я мала на увазі, що рахунки від КП ГІОЦ нікчемні бумажки,  можна посилатись, що рахунки від ЖЕО не надсилались, отже боргу нема.

Якщо рахунки від ЖЕО не надсилалися -невже про це не було відомо під час судового розгляду? Інша справа, якщо у рішенні суду по цивільній справі є формулювання про стягнення "боргу" з вказівкою на реквізити КП ГІОЦ... Надавши рішення по цій справі № 2а-9685/11/2670 можна послатися, що "борг" на ці реквізити не могло бути стягнуто, оскільки для його стягнення саме на ці реквізити не було правових підстав. Тобто акт індивідуальної дії, що стосується КП ГІОЦ не є нормативно-правовим актом, яким має керуватися суд. Відповідно і для боржника не було підстав щось сплачувати на користь КП ГІОЦ. Десь така логіка... ;)
Записаний

Nimfa

• *
  • City: Kyiv
    • Перегляд профілю

От тільки нещодавно в Оболон.суді посилалася на те, що не отримую жодної квитанції від свого ЖЕКи з травня 2009 року (саме з цього моменту перестала йому платити), а сплачувати невідомому дяді ПОЦу не маю наміру, тим паче, що у Договорі між власником квартири і ЖЕКою (нікчемного, але суддя відмовилася його таким визнавати) вказано, що власник зобов'язується оплачувати за ЖКП на р\рахунок ЖЕКи, але ЖЕКа не надав рахунку і не надсилав квитанцій, тобто таким чином чинив перешкоди в оплаті, зробив неможливим оплату. Навіть сказала, що якщо завтра одержу квитанції від трьох різних ПОЦів, яких я знать не знаю і послуг вони мені ніяких не надають, то чому маю ці квитанції оплачувати.
Все це було суддею проігноровано.
Інша справа, якщо у рішенні суду по цивільній справі є формулювання про стягнення "боргу" з вказівкою на реквізити КП ГІОЦ...

А якщо взагалі не вказано жодних реквізитів для стягнення, як у цьому http://reyestr.court.gov.ua/Review/24279550 ?
То чи можливо таке рішення виконати? На який рахунок має стягуватися "борг"?
Оскільки в Оболонському суді рішення приймаються виключно не на користь споживачів і переписуються суддями один в одного з принесеного зразка самого представника ЖЕКи. На власні вуха бачила і чула, як суддя просила юриста ЖЕКи продикутвати іншому судді текст рішення, бо він (суддя не знає, що писати), на що юрист ЖЕКи сказала, що у неї є аналогічне рішення, тому вона диктувати не буде, а просто його принесе. Мало того, я фрагмент цього спілкування зняла на камеру  ;D От думаю, може на Ютьюб викласти?
« Останнє редагування: 27 Червня 2012, 01:40:32 від Nimfa »
Записаний

Юрій Алмаз

• Досвідчений дописувач
    • Перегляд профілю
Записаний

Nimfa

• *
  • City: Kyiv
    • Перегляд профілю
« Останнє редагування: 28 Червня 2012, 00:37:46 від Nimfa »
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Сьогодні подав касаційну скаргу.
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Ухвалою ВАСУ № К/9991/43762/12 від 11.07.2012 р. відкрито касаційне провадження:
http://reyestr.court.gov.ua/Review/25210241

« Останнє редагування: 14 Жовтня 2012, 20:49:44 від Перо »
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Ухвала ВАСУ від 20.11.2012 р. у касаційному провадженні № К/9991/43762/12:

http://reyestr.court.gov.ua/Review/27946253

Виявляється стаття 2 КАС є нормою матеріального права. :o :o :o Все. Припливли...
« Останнє редагування: 23 Грудня 2012, 13:55:12 від Перо »
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email