Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.
1) Це вже тема позовного провадження (а не наказного).
2) Див. ст. 10 ЦПК.
Крім того, це вже обговорювалося на форумі -не бачу сенсу повторювати прописні істини.
Валерію, а чи подавали Ви позов на захист прав споживача про перерахунок вартості ЦО по вашій квартирі згідно показників будинкового лічильника?Якщо ні, то чи збираєтесь це зробити з огляду на скасування СН?
Ні не подавав, навряд чи буду подавати, бо з 2009 - плачу за квартирним лічильником (хоч не прийнятим на облік). А стосовно будинкового - з цього опалювального сезону - КП буде нараховувати за будинковим - таки АМКУ додавив їх. Чекаю через місяць повторного рішення АМКУ (перше було у 2004 - але КП його не виконало).
Згідно постанови 630 показники з лічильника знімаються представниками виконавця і теплопостачальної організації в присутності представника співвласників будинку. Я дмаю тут організаційно треба вирішити з КП. хто від мешканців буде кожен раз присутній при зніманні показників, думаю що і підпис під актом зняття. або в журналі він теж повин робити.
а от лічильник загальнобудинковий- одноканальний - він міряє загальну кількість тепла отриманої з тепломережі.
Надіюсь нема проблем отримати інформацію про сумарну загальну площу всіх квартир.
В міжопалювальний все просто - все тепло - на гарячу воду.
В принципі проблем не має - зробити методику, але КП буде упиратись.
Прецедент коли з мешканців брали плату за загальнобудинковим лічильником і нарахолвували разом в опалення і витрати на підігрів води - повно (здається Оксано у Вас "Лівобережне"? - так вони так і роблять), а за гарячу воду то люди платять окремо по тарифу гарячої води.
В принципі проблем не має - зробити методику, але КП буде упиратись. Якщо хтось знає про такі методики, або уже є прецеденти - повідомте.
Прецедент коли з мешканців брали плату за загальнобудинковим лічильником і нарахолвували разом в опалення і витрати на підігрів води - повно ( "Лівобережне" - так вони так і роблять).
Отримав знову аналогічний (див стор 1 цїєї теми) СН. Додано лише період заборгування станом на 03.2012. Поперердній наказ був скасований.Що тепер робити? Подавати знову таку ж заяву на скасування? Чи вказувати суду - що за такою темою вже СН скасовано і в рішенні сказано, що далі спір вирішувати треба у позовному провадженні?